Μέχρι τα ρεπεσάζ ο Σαββουλίδης

Μόνο ο Γιώργος Σαββουλίδης κατάφερε να προχωρήσει τουλάχιστον μέχρι τα ρεπεσάζ της ελευθέρας πάλης, μεταξύ των 4 Ελλήνων που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Μέχρι τα ρεπεσάζ ο Σαββουλίδης

Δεν πήγε καλά η Τετάρτη (17/6) για τους τέσσερις Έλληνες παλαιστές, που πήραν μέρος σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες της ελευθέρας πάλης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Στα 74 κιλά, ο Γιώργος Σαββουλίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά, επικρατώντας του Σλοβάκου Μίχαλ Ντούμπα με 4-0 στα προκριματικά. Στους "16" όμως, ο Ρώσος Ανιουάρ Γκεντούεβ τον νίκησε με 3-0, αλλά επειδή έφτασε μέχρι τον τελικό, επέτρεψε στον Έλληνα παλαιστή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Εκεί, στον 1ο γύρο αντιμετώπισε τον Λευκορώσο Αλί Σαμπανάου, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-4 και αποκλείστηκε.

Στα 65 κιλά, ο Νίκος Αρζουμανίδης πέρασε bye στον προκριματικό, αλλά στους "16" ηττήθηκε με 1-4 από τον Ρουμάνο Γκεόργκε Μπουτσούρ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Bye στα προκριματικά των 97 κιλών πέρασε και ο Μιχαήλ Τσικοβάνι, αλλά στους "16" βρέθηκε απέναντι στον Ουκρανό Βαλέρι Αντρίτσεβ, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-4 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Στα 57 κιλά, ο Θεοχάρης Καλανίδης ηττήθηκε στα προκριματικά με 1-3 από τον Εσθονό Αλεκσέι Μπασκάκοβ και αποκλείστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK