Προκρίθηκε ο Κρεάνγκα

Στον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών στο πινγκ-πονγκ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού προκρίθηκε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα επικρατώντας 4-3 του Βέλγου Σεντρίκ Νάουτινκ.

Προκρίθηκε ο Κρεάνγκα

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το δεύτερο γύρο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού επικρατώντας 4-3 (13-11, 8-11, 11-7, 10-12, 7-11, 11-5, 11-6) του Βέλγου Σεντρίκ Νάουτινκ.

Επόμενος αντίπαλος του Κρεάνγκα θα είναι ο Ρουμάνος Αντριάν Κριζάν (17/6, 15:00), ενώ ο Παναγιώτης Γκιώνης θα αρχίσει τους αγώνες του από το δεύτερο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Λι Κου (Ουκρανία) με τον Κονσταντίν Τσιότι (Ρουμανία).

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ