Δεσμεύτηκε ο Κοντονής: Μέχρι το Μάιο η αλλαγή στις εκλογές των Ομοσπονδιών

Καταλάγιασε ο ντόρος που προκλήθηκε εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δέσμευση Κοντονή ότι η τροπολογία για τη μεταβολή στην εκλογική διαδικασία των Ομοσπονδιών θα έρθει μέχρι το Μάιο.

Ο Σταύρος Κοντονής δεν έφερε στο κατ' επείγον νομοσχέδιο περί ντόπινγκ την τροπολογία για τη διαδικασία εκλογής διοικήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες και οι αντιδράσεις που ήταν βέβαιο ότι θα υπάρξουν εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον έφεραν σε θέση άμυνας.

Προτού ο υφυπουργός Αθλητισμού εμφανιστεί στη Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής μίλησε στους συναδέλφους του από το κυβερνών κόμμα και έδωσε εξηγήσεις για την επιλογή του αυτή. Η οποία αλήθεια είναι ότι ξάφνιασε αρκετούς δεδομένου του τι είχε προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν έντονες διαφωνίες ο Σταύρος Κοντονής δεσμεύτηκε ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι η επίμαχη αλλαγή που θα σημάνει την επιβολή της απλής αναλογικής στις εκλογές θα έρθει μέχρι το Μάιο. Αν ισχύσει η δέσμευση του Υφυπουργού, τότε οι εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν με το νέο σύστημα.

Photo Credits: Actionimages.gr

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα