Έλαμψε η GSA Sport στην κορυφαία έκθεση ISPO

Θετικές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια προκάλεσε η παρουσία της εταιρίας GSA Sport στην ISPO, τη μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών προϊόντων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο!

Έλαμψε η GSA Sport στην κορυφαία έκθεση ISPO

Η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση είχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δυναμική συμμετοχή, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και εμπόρων με την πρωτοποριακή της σειρά αθλητικής ένδυσης για τη σεζόν καλοκαίρι – χειμώνας 2017-2018.

Τα ρούχα της GSA κέρδισαν το κοινό για το ξεχωριστό τους design και την αισθητική που συμβαδίζουν απόλυτα με τις τάσεις της μόδας και την ανάγκη των πελατών της για ποιοτικές, άνετες εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, πιστή στις τρεις θεμελιώδεις της αξίες Αθλητισμός, Τεχνολογία, Οικολογία, χρησιμοποιεί για όλα τα προϊόντα της ίνες από ανακυκλώσιμα υλικά και οργανικό βαμβάκι.

Στη διάρκεια της ISPO, παρουσίασε μάλιστα και το πρώτο της αθλητικό παπούτσι το οποίο είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Η GSA Sport ( www.gsasport.com) αποτελεί brand της Gepaworld Group, η οποία ιδρύθηκε το 2008 και είναι μία εταιρία σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής ένδυσης. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες ενώ εκτός από την Ελλάδα, διατίθενται και στις αγορές των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Η ISPO είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για την αθλητική βιομηχανία. Κάθε χρόνο, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, συγκεντρώνονται τα κορυφαία brands στο χώρο του αθλητισμού προκειμένου να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα στους τομείς ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού και τεχνολογίας.

Φέτος, ο αριθμός επισκεπτών σημείωσε νέο ρεκόρ καθώς ξεπέρασε τους 85.000 (81.368 το 2016) από 120 συνολικά χώρες ενώ αύξηση παρουσίασε και ο αριθμός των εκθετών που έφτασε τους 2.732, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό προερχόταν από Κίνα, Ιταλία, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Ταϊβάν και Γερμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK