Ένα λάθος στον ημιμαραθώνιο τους ανάγκασε να τρέξουν 6 χλμ. επιπλέον!

Επιπλέον έξι χιλιόμετρα αναγκάστηκαν να τρέξουν όσοι συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο της Μπανγκόγκ εξαιτίας ενός λάθους των διοργανωτών.

Ένα λάθος στον ημιμαραθώνιο τους ανάγκασε να τρέξουν 6 χλμ. επιπλέον!

Ένα ευτράπελο σημάδεψε τον ημιμαραθώνιο της Μπανγκόγκ. Εξαιτίας ενός λάθους των διοργανωτών, οι αθλητές κλήθηκαν να διανύσουν 27.5 χιλιόμετρα αντί για 21!

Αυτό έγινε γιατί στο σχεδιασμό της διαδρομής τοποθετήθηκε κατά λάθος μια επιπλέον στροφή, όπως σχολίασαν μέλη της διοργανώτριας αρχής. Βέβαια μόνο ευχάριστα δεν αντιμετωπίστηκε αυτή η αναποδιά από τους αθλητές οι οποίοι έβλεπαν να αργούν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο τους χρόνο για να τερματίσουν.

Οι πιο έμπειροι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως συνέχισαν. Άλλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους όντας εξουθενωμένοι. Όπως δήλωσε ένας από τους δρομείς στο " Associated Press": "Αυτό είναι γελοίο και εξαιρετικά επικίνδυνο για όσους έχουν προπονηθεί μόνο για 21 χιλιόμετρα". Επίσης η σελίδα της διοργάνωσης στo facebook γέμισε από μηνύματα αγανάκτησης, ενώ κάποιοι πρότειναν να μετονομαστεί η διαδρομή σε "σούπερ ημιμαραθώνιος"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK