Ερωτικό έγκλημα στο Μοσχάτο με δράστη γνωστό Παραολυμπιονίκη

Ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, είναι ο δράστης του φονικού μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο και ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα.

Ερωτικό έγκλημα στο Μοσχάτο με δράστη γνωστό Παραολυμπιονίκη

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά το άγριο φονικό που έγινε μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, δράστης του οποίου είναι ο γνωστός 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, που ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα.

Θυμίζουμε πως χθες (23/3) στις 11 το βράδυ το θύμα πήγε στο πρακτορείο του Παραολυμπιονίκη για να ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύντομα οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε πήρε το πιστόλι τελείως από τα χέρια του όπως είπε και πυροβόλησε άλλες 3-4 φορές το θύμα του στο κεφάλι και το σώμα... Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, κατέβασε τα ρολά και διέφυγε στο σπίτι του που είναι σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα ήταν Γενικός Γραμματέας σε Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο και πολύ έμπειρος χειριστής των όπλων όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και σίγουρα αυτό προκαλεί κάποια ερωτηματικά για την τροπή που πήραν τα γεγονότα..

Γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και πήγαν στο σπίτι του, πιστεύοντας μέχρι εκείνη την στιγμή ότι μπορεί να ήταν ακόμα και ληστεία το περιστατικό ή κάποιο ξεκαθάρισμα.

Όμως όταν έφτασαν στο σπίτι του δράστη, εκείνος τους ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε το θύμα, επικαλούμενος προσωπικές διαφορές και χωρίς να πει αρχικά κάτι παραπάνω, μέχρι που εξιστόρησε το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα κατά την διάρκεια της ολονύχτιας ανάκρισής του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Ο 39χρονος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε - ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα- έφυγε από την πορεία του και ανετράπη σε γέφυρα.

Το 2004 άρχισε την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον "Ηρόδικο" Μοσχάτου. Διακρίθηκε σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ήταν 6ος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου. Ήταν στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο). Το 2010 ήταν υποψήφιος στο συνδυασμό "Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK