Αγώνας μποξ... ξεφτίλισε τον τελικό του Champions League

O Anthony Joshua είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στην Αγγλία και η αναγνωρισιμότητά του είναι αυτή που τον έχει μετατρέψει σε μία μηχανή που παράγει χρήμα. Διαβάστε πώς ο Βρετανός ολυμπιονίκης έκανε... μεροκάματο τον τελικό του CL μεταξύ των Ρεάλ και Γιουβέντους μέσα σε μερικές ώρες.

Αγώνας μποξ... ξεφτίλισε τον τελικό του Champions League

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Anthony Joshua θα υπερασπιστεί τους παγκόσμιους τίτλους του κόντρα στον Βούλγαρο πρωταθλητή και ολυμπιονίκη Kubrat Pulev.

Το ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 28 Οκτωβρίου στο Κάρντιφ, στο ίδιο γήπεδο που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου ο τελικός του Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Τον τελικό του CL, παρακολούθησαν στο "Milennium Stadium" 65,842 ψυχές. Εξαιρετικό νούμερο που όμως δεν πιάνει... μία σε σύγκριση με την προπώληση που έχει το Joshua vs. Pulev για τις 28 Οκτωβρίου.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η εταιρία promotion που "τρέχει" το ματς έχουν ήδη πουληθεί 70.000 "μαγικά χαρτάκια", όλα αυτά εντός μερικών ωρών, και μένουν άλλα 5.000 για να ολοκληρωθεί το sold out.

News 24/7

24MEDIA NETWORK