Αινιγματική τοποθέτηση από τη Ronda Rousey μετά το ξύλο

Η Ronda Rousey επέστρεψε στο ρινγκ μόλις για 48 δευτερόλεπτα, αφού τόσο χρειάστηκε η Amanda Nunes για να την θέσει εκτός μάχης. Πλέον το μέλλον της μοιάζει αβέβαιο.

Αινιγματική τοποθέτηση από τη Ronda Rousey μετά το ξύλο

Η Ronda Rousey προετοιμαζόταν 13 μήνες για τη μεγάλη επιστροφή της στα ρινγκ. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε. Για την ακρίβεια, πήγαν πολύ χειρότερα απ' ό,τι θα μπορούσε και η ίδια να φανταστεί. Η νέα πανωλεθρία για την 29χρονη Αμερικανίδα, έφερε μια αινιγματική τοποθέτηση, που αφήνει τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον της.

"Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μου που ήταν εκεί για εμένα όχι μόνο στις καλές στιγμές, αλλά και στις δύσκολες. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη σημασία της αγάπης και της υποστήριξής σας για εμένα. Η επιστροφή όχι μόνο για να παλέψω, αλλά για να νικήσω ήταν ο στόχος μου τη χρονιά που πέρασε. Ωστόσο κάποιες φορές ακόμη κι προετοιμάζεσαι, δίνεις τα πάντα και θες κάτι τόσο πολύ, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα προγραμματίζεις.

Είμαι περήφανη για βελτίωση του επιπέδου στο γυναικείο UFC, για όλες τις γυναίκες που συνέβαλαν, συμπεριλαμβανομένης και της Amanda Nunes. Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να συνέλθω και να σκεφτώ το μέλλον. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της που δημοσίευσε το ESPN.

Η Ronda Rousey μετά την πρώτη ήττα της από τη Holly Holm το 2015 είχε βρεθεί σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρόλα αυτά κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και να προετοιμαστεί για τη μεγάλη επιστροφή. Όντως, προετοιμάστηκε για 13 μήνες, όμως τελικά η επιστροφή της συνδυάστηκε με ένα τεράστιο κάζο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK