Από την Βέρντερ έτοιμος για το WWE

Ο Τιμ Βίζε άφησε τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έγινε... τούμπανο και πλέον κάνει εντατικές προπονήσεις με σκοπό να αγωνιστεί στο WWE! Δείτε τον να παλεύει στο Έσεν της Γερμανίας (VIDEOS).

Από το 1999 μέχρι και το 2014 ο Γερμανός πορτιέρε υπερασπίστηκε τις εστίες των Κολωνία, Καϊζερσλάουτερν, Βέρντερ Βρέμης, Χόφενχαϊμ μετρώντας πάνω από 300 συμμετοχές, ενώ φόρεσε και τη φανέλα των πάντσερ.

Σε ηλικία 32 ετών ο Βίζε αποφάσισε να κρεμάσει τα... γάντια του τερματοφύλακα και να πάρει αυτά των μαχητικών αθλημάτων. Αρχικά φούσκωσε και στη συνέχεια ξεκίνησε προπονήσεις με σκοπό να μυηθεί στα μυστικά των πολεμικών τεχνών.

Πλέον δηλώνει έτοιμος να μπει στο ρινγκ και συγκεκριμένα τον μαγικό χώρο του WWE. Γι αυτό ανέβασε και σχετικά βίντεο που προπονείται.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα