Δάσκαλος γυμναστικής κέρδισε θρύλο της πυγμαχίας!

Πολλοί πίστεψαν ότι ο κορυφαίος πυγμάχος της περασμένης δεκαετίας, Μάνι Πακιάο, παγκόσμιος πρωταθλητής και βαθύπλουτος, θα κάνει... πλάκα παίζοντας το βράδυ του Σαββάτου στην Αυστραλία με τον άσημο, πρώην δάσκαλο φυσικής αγωγής, Τζεφ Χορν.

Δάσκαλος γυμναστικής κέρδισε θρύλο της πυγμαχίας!

Σοκ στην παγκόσμια επαγγελματική πυγμαχία με την ήττα του Μάνι Πακιάο, το βράδυ του Σαββάτου, από τον Αυστραλό μποξέρ, Τζεφ Χορν.

Ο Πακιάο των δεκάδων παγκοσμίων τίτλων και των πολλών εκατομμυρίων, ηττήθηκε από τον τοπικό ήρωα, Τζεφ Χορν ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν παντελώς άγνωστος στον πυγμαχικό χάρτη.

Ο Χορν που εργαζόταν σαν δάσκαλος γυμναστικής σε σχολεία της πόλης του στην Αυστραλία κατάφερε να κάνει αργά καριέρα, στα 29 του, αλλά δικαιώθηκε με την επιλογή του να παίξει κόντρα στον Φιλιππινέζο σούπερ σταρ, γνωστό και ως "Πακμαν".

Αρκετοί "φωνάζουν" για το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι οι κριτές δεν έπρεπε να δώσουν τη νίκη στον... ταπεινό δάσκαλο, Τζεφ Χορν, αλλά όταν είσαι ο Μάνι Πακιάο των 67 επαγγελματικών αγώνων, δεν πας στην απόφαση με τον Χορν που έχει παίξει μόλις 18 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Tertius Pickard

News 24/7

24MEDIA NETWORK