Δεν υπάρχει το ξύλο που έπεσε σε αγώνα μποξ! Μεταξύ θεατών όμως...

Φοβερά πράγματα συνέβησαν το Σάββατο (20/1) σε πυγμαχικό σόου στη Γαλλία. Οι θεατές παράτησαν το παιχνίδι και για πάνω από μία ώρα έπαιζαν... μποξ μεταξύ τους με καρέκλες! Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν έξω από την αρένα. (VIDEO)

Δεν υπάρχει το ξύλο που έπεσε σε αγώνα μποξ! Μεταξύ θεατών όμως...

Ξύλο και των... θεατών έπεσε σε πυγμαχικό σόου στη Γαλλία! Όχι μεταξύ των μποξέρ που συμμετείχαν στο event, αλλά των υποστηρικτών τους.

Τέτοια φαινόμενα σπάνια συμβαίνουν σε αγώνες μαχητικών αθλημάτων, ωστόσο το συγκεκριμένο πήρε διαστάσεις ποδοσφαιρικού χουλιγκανισμού.

Στις 23:55 τοπική ώρα, ο πυγμάχος Μάρβιν Πετί πανηγύριζε τη νίκη του με νοκ-άουτ επί του Σαμίρ Κασμί. Μέχρι εκεί, όλα καλά. Οι δύο επαγγελματίες, μάλιστα, ανέβασαν τις οικογένειές τους στο ρινγκ δείχνοντας σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο.

Στην κερκίδα, όμως, και κυρίως στην VIP ζώνη η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι! Στις 00:00 ακριβώς άρχισαν τα επεισόδια και μέχρι τις 01:25 οι... μάχες συνεχίζονταν εντός και εκτός της αρένας. Καρέκλες, τραπέζια, μπουκάλια ήταν τα "όπλα" αυτών που συνεπλάκησαν.

Τα επεισόδια ήταν τόσο άγρια που χρειάστηκε η παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να σταματήσουν! Απολογισμός, σύμφωνα με τα γαλλικά media ήταν μερικοί τραυματισμοί, ευτυχώς όχι σοβαρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK