Διπλό νοκ άουτ σε αγώνα γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Σε αγώνα MMA που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/3) στο Κάνσας συνέβη κάτι που δεν το βλέπεις αρκετά συχνά στα ρινγκ. Αυτό γιατί με κάποιον φανταστικό τρόπο και οι δύο αθλητές κατέληξαν... σωριασμένοι!

Διπλό νοκ άουτ σε αγώνα γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Ο Άλεξ Καβάρες αντιμετώπισε το Σάββατο (11/3) τον Άλαν Βάσκεθ σε αγώνα MMA, με τα χτυπήματα να είναι -όπως σε κάθε αγώνα- πολύ σκληρά. Οι δύο αθλητές όμως μας επιφύλασσαν το ωραίο στιγμιότυπο για το τέλος, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος άρχισαν να "σφυροκοπούν" ο ένας τον άλλον με απανωτές γροθιές.

Με έναν πραγματικά αξιοπερίεργο τρόπο οι δύο μονομάχοι έριξαν ταυτόχρονα μπουνιές, με αποτέλεσμα ο ο Καβάρες να πέσει σιγά σιγά στηριζόμενος στην άκρη του ρινγκ, ενώ ο Βάσκεθ σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά του. Όπως φάνηκε στην αρχή, ο διαιτητής θα μπορούσε να λήξει το παιχνίδι με ένα καταπληκτικό νοτ άουτ, αλλά ο Βάσκεθ κατάφερε να συνέλθει πιο γρήγορα από τον αντίπαλό του και να πάρει έστω κι έτσι την νίκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα κάνουμε καιρό να το ξαναδούμε, με το προηγούμενο περιστατικό να λαμβάνει χώρα 9 χρόνια πριν:

Photo credits: AP Photo/Gregory Payan

News 24/7

24MEDIA NETWORK