Έτσι γλέντησε ο McGregor μετά την ήττα από Mayweather!

O Conor McGregor ηττήθηκε από τον Floyd Mayweather στον πιο ακριβό πυγμαχικό αγώνα όλων των εποχών όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να "τρελάνει κόσμο" στο πάρτι του αμέσως μετά (VIDEO)!

Έτσι γλέντησε ο McGregor μετά την ήττα από Mayweather!

Η αλήθεια είναι πως ήθελε σαν τρελός να κάνει την έκπληξη και να γίνει ο πρώτος που θα νικούσε τον Floyd Mayweather μετά από 49 συνεχόμενα ματς όμως ακόμα και έτσι, το γεγονός πως άντεξε 10 γύρους πριν ηττηθεί με τεχνικό νοκ-άουτ, αποτελεί αναμφίβολα "παράσημο" για τον Conor McGregor.

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να είχε στο μυαλό του και ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA, για αυτό και στο πάρτι που διοργανώθηκε αμέσως μετά τον αγώνα στο Encore Beach Club και στο οποίο ήταν επίσημος προσκεκλημένος, φρόντισε να "δώσει ρέστα".

"Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ειλικρινά, από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ πολύ", είπε στους παραληρούντες φανς του (αμέτρητες οι ιρλανδικές σημαίες στο μαγαζί) ο Conor McGregor, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία κραυγάζοντας: "You'll never beat the Irish".

Κοινώς "δεν θα νικήσεις ποτέ τον Ιρλανδό"! Σημειώνεται πως το Encore Beach Club πούλησε όλα τα εισιτήρια που κυκλοφόρησε για το event, με τον McGregor να φτάνει λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και να γνωρίζει την αποθέωση από όλους τους θαμώνες παρά την ήττα του από τον "ανίκητο" Mayweather.

Photo Credits: AP Photo/Isaac Brekken

News 24/7

24MEDIA NETWORK