Φιάσκο με τη μετάδοση του Mayweather - McGregor!

Απίστευτες καταγγελίες στο διαδίκτυο από αγανακτισμένους φαν των μαχητικών αθλημάτων, που πλήρωσαν 100 δολάρια για να δουν το παιχνίδι Mayweather - McGregor, αλλά έμειναν με την... όρεξη! Ούτε η καθυστέρηση του αγώνα δεν μπόρεσε να εξαλείψει τα προβλήματα.

Φιάσκο με τη μετάδοση του Mayweather - McGregor!

Το παιχνίδι του, σχεδόν, ενός δισεκατομμυρίου δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει όλους τους φίλους της πυγμαχίας, που περίμεναν πως και πως να δουν τον Floyd Mayweather να γράφει ιστορία.

Από νωρίς από βράδυ οι υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης μέσω του διαδικτύου τόσο από την σελίδα του UFC όσο και του Showtime είχαν... πέσει, λόγω της αυξημένης ζήτησης!

Αρκετοί τηλεθεατές πλήρωσαν 100 δολάρια για να δουν το παιχνίδι και τελικά έμειναν με την όρεξη ή η σύνδεση τους χανόταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην απολαύσουν το "money" να διαλύει τον αντίπαλο του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αγώνες καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 40 λεπτά, λόγω των προσπαθειών που γινόντουσαν έτσι ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Πολλοί... αγριεμένοι φίλοι του μποξ, μάλιστα, κατήγγειλαν στα social media πως θα ζητήσουν πίσω τα χρήματα τους, αφού νιώθουν εξαπατημένοι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK