Λάμπρος Χούτος και Αντρέα Παλομπαρίνι στο Enfusion Reality

Στο Enfusion Reality που διεξάγεται στην Ταϊλάνδη θα λάβουν μέρος οι Λάμπρος Χούτος και Αντρέα Παλομπαρίνι, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ρινγκ.

Λάμπρος Χούτος και Αντρέα Παλομπαρίνι στο Enfusion Reality

Σε ριάλιτι στην Ταϊλάνδη θα συμμετέχουν οι... δικοί μας Λάμπρος Χούτος και Αντρέα Παλομπαρίνι, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ρινγκ, παρέα με επαγγελματίες του κικ μπόξινγκ και celebrities όπως οι Ζε Μαρία, Γκλεν Χέλντερ και Στίβι Ρέιν.

Το ριάλιτι αποτελείται απο 16 επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών το καθένα και μαζί με τις δοκιμασίες, σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται και η προετοιμασία των συμμετεχόντων για τους αγώνες που θα γίνουν στην Ταϊλάνδη στις 2 Φεβρουαρίου.

Οι celebrities θα παίξουν κικ μπόξινγκ σε 3 δίλεπτα. Είναι η πρώτη φορά που οι celebrities συναντούν τους επαγγελματίες (16 στο σύνολο) και προετοιμάζονται μαζί τους χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες. Οι ομάδες αποτελούνται από έναν αρχηγό επαγγελματία αθλητή, τους τέσσερις επαγγελματίες των 70 κιλών (οι οποίοι συμμετέχουν σε δικό τους ξεχωριστό τουρνουά για το Enfusion) και φυσικά τους πέντε celebrities (τρεις παλιούς ποδοσφαιριστές και δύο από το χώρο της τηλεόρασης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK