Mayweather vs McGregor: Τι λένε οι αποδόσεις!

Στις 5.00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας ο ο πολυαναμενόμενος αγώνας ανάμεσα σε Mayweather και McGregor και ο Stoiximan.gr σε βάζει στο παιχνίδι με Live Betting! Ποιος είναι το απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Mayweather vs McGregor: Τι λένε οι αποδόσεις!

Η πιο μεγάλη ώρα στον κόσμο των μαχητικών έφτασε! Στις 5.00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας ο ο πολυαναμενόμενος αγώνας ανάμεσα σε Mayweather και McGregor που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα συγκεντρώνοντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Για όσους λοιπόν θα... ξενυχτίσουν ή θα ξυπνήσουν για να μη χάσουν λεπτό από την αναμέτρηση, ο Stoiximan.gr προσφέρει LIVE BETTING, πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan.gr θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission) την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Όσον αφορά τις αποδόσεις για το μεγάλο αγώνα, ο Floyd Mayweather παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί με 1.25 στον Stoiximan.gr, την ώρα που ο αντίπαλός του έχει απόδοση 4.50. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις σε όλα τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται για τον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK