McGregor: "Με λέει ρατσιστή αυτός που δέρνει τη γυναίκα του"

Φουντώνει η κόντρα του Mayweather με τον Conor McGregor όσο οι μέρες για να μοιραστούν το ρινγκ πλησιάζουν. Οι δύο άνδρες πριν τον πυγμαχικό... πόλεμο έχουν ξεκινήσει σφοδρό "πόλεμο" στα μίντια με εκατέρωθεν κατηγορίες.

McGregor: "Με λέει ρατσιστή αυτός που δέρνει τη γυναίκα του"

Ο Floyd Mayweather καταφέρθηκε εναντίον του Conor McGregor, χαρακτηρίζοντάς τον ρατσιστή, καθώς σύμφωνα με τον αήττητο παγκόσμιο πρωταθλητή της επαγγελματικής πυγμαχίας ο Ιρλανδός MMAer τον αποκάλεσε πίθηκο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Money" την... λέει στον McGregor με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, επικεντρωμένος στο ρατσιστικό κομμάτι. Βέβαια, ο πρωταθλητής του UFC, δεν είναι απ' αυτές που αφήνουν κάτι να πέσει κάτω ασχολίαστο.

Μιλώντας στο ESPN, ο σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων, Conor McGregor απάντησε στους χαρακτηρισμούς του αντιπάλου του... χτυπώντας τον με το σκάνδαλο ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο Mayweather με μάρτυρες μάλιστα τα ίδια του τα παιδιά: "Ξέρει πολύ καλά πως δεν είμαι ρατσιστής. Δεν αποκάλεσε ούτε αυτόν ούτε κανέναν ποτέ στη ζωή μου πίθηκο.

Αν ήθελα να τον αποκαλέσω κάπως θα τον έλεγα ποντίκι. Αυτός ο βρώμικος άνδρας που χτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του μιλάει για μένα με ψέματα."

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο άνδρες θα παίξουν επαγγελματική πυγμαχία στις 26/8 (σ.σ. ξημερώματα 27/8 στην Ελλάδα) κι εκεί πια θα λυθούν οι όποιες διαφορές τους. Για το συγκεκριμένο ματς έκαστος θα πληρωθούν εγγυημένα με πάνω από 100.000.000 δολάρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK