Μια περιουσία για το υβριστικό κουστούμι του McGregor!

Οι ενδυματολογικές επιλογές του Conor McGregor έχουν μετατραπεί viral από τότε που το όνομα του Ιρλανδού πρωταθλητή των ΜΜΑ έχει γίνει πασίγνωστο σε όλον τον κόσμο. Το κοστούμι όμως με την πιο συνηθισμένη αγγλική... βρισιά έχει συζητηθεί περισσότερο.

Μια περιουσία για το υβριστικό κουστούμι του McGregor!

Σε μία από τις τέσσερις συνεντεύξεις Τύπου που έγιναν στο πλαίσιο προώθησης της μάχης του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor στις 26 Αυγούστου, ο Ιρλανδός σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι με ρίγα.

Η συγκεκριμένη ρίγα δημιουργήθηκε από τη πιο συνηθισμένη βρισιά στην αγγλική γλώσσα. Ο Conor πήρε το “ f$ck you” και το έκανε... μόδα.

Ο σχεδιαστής του κοστουμιού, Ντέιβιντ Όγκουστ παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό στάιλινγκ, αποκαλύπτοντας ότι έχει γίνει... πανικός με την επιλογή του Ιρλανδού πελάτη του και γι'αυτό το λόγο αποφάσισε να δεχθεί ελάχιστο αριθμό παραγγελιών από ενδιαφερόμενους για να φτιάξει ίδια κοστούμια!

Όποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα το συγκεκριμένο... σύνολο θα χρειαστεί να πληρώσει 7.000 ευρώ, ενώ παράλληλα θα περιμένει κοντά στις 17 εβδομάδες για να το παραλάβει αφού όπως είπε ο Όγκουστ η δημιουργία του είναι δύσκολη και απαιτούνται μέρες για να ολοκληρωθεί.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

News 24/7

24MEDIA NETWORK