Όταν ο Pacquiao διέλυε τους αντιπάλους του: Οι 5 σημαντικότερες "ξάπλες" στην καριέρα του (VIDEOS)

Μπορεί να μην είναι αήττητος, όπως ο αντίπαλός του Floyd Mayweather, όμως ο Manny Pacquiao έχει μοιράσει 36 "ξάπλες" έναντι 26 του μεγάλου του αντιπάλου και παρουσιάζουμε τις 5 σημαντικότερες. Δείτε το VIDEO.

Όταν ο Pacquiao διέλυε τους αντιπάλους του: Οι 5 σημαντικότερες "ξάπλες" στην καριέρα του (VIDEOS)

Manny Pacquiao vs Erik Morales 2

Έχοντας χάσει τον πρώτο αγώνα με ομόφωνη απόφαση, ο Manny Pacquiao κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο της WBC στα Super Featherweights και το έκανε διαλύοντας τον αντίπαλό του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη ήττα του Morales με knock out μετά από 51 επαγγελματικούς αγώνες.

Manny Pacquiao vs Marco Antonio Barrera

Η πρώτη φορά που ο Pac-man έπεφτε στα featherweights και απέδειξε ότι δεν έχασε τίποτα από τη δύναμή του, καθώς κατάφερε να σταματήσει τον Barrera στον ενδέκατο γύρο. Αυτή ήταν η μοναδική ήττα με knock out στην καριέρα του Barrera.

Manny Pacquiao vs Ricky Hatton

Στον αγώνα που χαρακτηρίστηκε ως η μάχη μεταξύ Ανατολής και Δύσης ο Βρετανός Ricky Hatton έβγαλε τον πρώτο γύρο με δύο knock down αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του δεύτερου γύρου ήρθε το knock out που σύμφωνα με το περιοδικό "The Ring" ήταν το καλύτερο του 2009.

Manny Pacquiao vs Oscar De La Hoya

Ο Pacquiao ανέβηκε στα welterweights για να αντιμετωπίσει τον Oscar De La Hoya. Πολλοί έλεγαν ότι ο De La Hoya λόγω μεγέθους θα δυσκόλευε τον Pacquiao αλλά τελικά στον όγδοο γύρο o De La Hoya αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί είχε δεχτεί πάρα πολλά χτυπήματα. Όσον αφορά τα στατιστικά της βραδιάς, ο Pacquiao είχε 224 εύστοχα χτυπήματα από τα 585 ενώ ο De La Hoya 83 από τα 403. Ο αγώνας έμελλε να είναι ο τελευταίος στην μεγάλη καριέρα του Μεξικανοαμερικάνου.

Manny Pacquiao vs Miguel Cotto

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Pacquiao απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Pacquiao έκανε ότι ήθελε τον Miguel Cotto για να καταλήξει σε ένα ΤΚΟ στον δωδέκατο και τελευταίο γύρο. Με αυτή τη νίκη ο Pac-man έγινε ο πρώτος πυγμάχος στην ιστορία που κατέκτησε επτά παγκόσμιους τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες βαρών.

Διαβάστε ακόμα στο fightlife.gr:

Ζυγίζει 57 κιλά και χτυπάει σαν heavyweight (VIDEO)

Το VIDEO από τον αγώνα του Γιάννη Μιχαλόπουλου στο SCORPION 9 VIP EDITION

News 24/7

24MEDIA NETWORK