Παντρεύεται την πρώην του για να γλιτώσει ο Mayweather!

Αν και βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην κοπέλα του, ο Floyd Mayweather δεν δίστασε να της κάνει μια ασυνήθιστη πρόταση γάμου μέσω... sms.

Ο Floyd Mayweather βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, με την Σαντέλ Τζάκσον να κατηγορεί τον διάσημο πυγμάχο πως βιαιοπραγούσε συστηματικά εναντίον της.

Στη υπεράσπιση της λοιπόν, η Τζάκσον προκειμένου να ενισχύσει τις κατηγορίες της, έδωσε στην δημοσιότητα διάφορα sms που είχε στείλει με τον Floyd Mayweather και ένα εξ' αυτών έχει ως περιεχόμενο μία... πρόταση γάμου. Φυσικά η εν λόγω πρόταση πιο πολύ με εξαγορά μοιάζει και διαπραγμάτευση, παρά για "αγνή" και ανιδιοτελή" αγάπη.

"Αυτό είναι ότι σου προσφέρω. Να παντρευτούμε, να μετακομίσεις στο σπίτι μαζί μου και μπορείς να πηγαινοέρχεσαι στο σπίτι στο LA. Σου υπόσχομαι να σε βάλω να παίξεις σε 3 τοπ ταινίες φέτος και είμαι πρόθυμος να πάω σε σύμβουλο γάμου για να το κάνω να δουλέψει μεταξύ μας και εσύ μπορείς να πάρεις ότι θες και εγώ θέλω να αλλάξω αλλά και εσύ πρέπει να έχεις καλύτερη συμπεριφορά", ήταν το μήνυμα του.

Αν μη τι άλλο ο "Money" εκτός από τις αναμφισβήτητες ικανότητες του στο ρινγκ, ξέρει και να διαπραγματεύεται με δεξιότητα τις... επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί νίκησε ο Mayweather: Το "φύλλο αγώνα" του θριάμβου (PHOTO)

Τσίπρας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντεπίθεση Τσίπρα με παροχές

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 που αποσκοπούσε η χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού και γιατί δεν περίμενε την ομιλία του στον προϋπολογισμό το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων

 

Πρώτη Σελίδα