Πλήρωσε 5.500 ευρώ για McGregor vs. Mayweather και αγόρασε... αέρα

Ένας οπαδός των μαχητικών αθλημάτων έπεσε θύμα απάτης πληρώνοντας 5.500 ευρώ για να δει από κοντά το Mayweather vs. McGregor.

Πλήρωσε 5.500 ευρώ για McGregor vs. Mayweather και αγόρασε... αέρα

Σάλος έχει προκληθεί με την απάτη που στήθηκε μέσω ίντερνετ όσον αφορά την αγορά των "χρυσών" εισιτηρίων για το πιο εμπορικό παιχνίδι πυγμαχίας, πιθανόν όλων των εποχών, αυτό δηλαδή μεταξύ του κορυφαίου μποξέρ της εποχής μας Floyd Mayweather και του απόλυτου σούπερ σταρ στο χώρο των μαχητικών, Conor McGregor.

Την αποκάλυψη του σκανδάλου έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του UFC, Dana White που βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα των ανθρώπων που διοργανώνουν το συγκεκριμένο ματς.

Ο ισχυρός άνδρας των μεικτών πολεμικών τεχνών έγραψε στο instagram ότι ένας φαν του είπε πως προμηθεύτηκε εισιτήρια για το ματς και ο Dana του έριξε την... κρυάδα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του UFC τα εισιτήρια δεν έχουν βγει προς πώληση και ούτε έχουν οριστεί οι τιμές τους!

Πράγμα που σημαίνει ότι ο άτυχος οπαδός έπεσε θύμα χοντρής πλάνης και πλήρωσε 5.500 ευρώ για να αγοράσει... αέρα. Ευελπιστούμε τουλάχιστον ο Dana White να του κάνει δώρο δύο εισιτήρια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK