Ρούσεϊ μετά την ήττα: "Θα επιστρέψω..."

Η Ρόντα Ρούσεϊ υπέστη αναπάντεχη ήττα από την Χόλι Χολμ στη Μελβούρνη χάνοντας τον παγκόσμιο τίτλο από την 34χρονη αντίπαλό της, γεγονός που σκόρπισε απογοήτευση στους οπαδούς της.

Ρούσεϊ μετά την ήττα: "Θα επιστρέψω..."

Μια μέρα μετά το χτύπημα που την έριξε νοκ άουτ, αφήνοντάς την αναίσθητη στο ρινγκ, η 28χρονη πυγμάχος τοποθετήθηκε και υποστήριξε ότι θα επιστρέψει...

"Απλώς ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για την αγάπη και την υποστήριξη. Εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον για την υγεία μου, αλλά είμαι μια χαρά. Όπως έχω ξαναπεί, θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά θα επιστρέψω", έγραψε στο Instagram.

Σημειώνεται ότι η Ρούσεϊ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσει και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Το νοκ άουτ της Χολμ στη Ρούσεϊ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο! Η Χολμ έβγαλε νοκ άουτ τη Ρούσεϊ

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ