Συγκλονιστική εξομολόγηση από Ρούσεϊ: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"

Σε μία κατάθεση ψυχής στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, η Ρόντα Ρούσεϊ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να βάλει "τέλος" στη ζωή της, μετά την ήττα από τη Χόλι Χολμ. Δείτε το VIDEO.

Συγκλονιστική εξομολόγηση από Ρούσεϊ: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"

Τον περασμένο Νοέμβριο η Χόλι Χολμ έκανε τεράστια έκπληξη και νίκησε με νοκ άουτ την -μέχρι πρότινος- αήττητη Ρόντα Ρούσεϊ, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο του UFC.

Ο τρόπος, με τον οποίο ήρθε η ήττα, ανάγκασε τη Ρούσεϊ να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διάστημα προκειμένου να ηρεμήσει και να διαχειριστεί την ήττα.

Το τελευταίο καιρό, άρχισε εκ νέου τις εμφανίσεις στα ΜΜΕ, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. Η Ρούσεϊ, εμφανώς πιο ήρεμη, προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για όσα πέρασαν από το μυαλό της όσο καιρό ήταν κλεισμένη στον εαυτό της.

"Ήμουν στο δωμάτιο του γιατρού καθισμένη στο πάτωμα στη γωνία και αναρωτιόμουν. 'Τι είμαι πια;'. Καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν πραγματικά να σκοτώσω τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν: 'Είμαι ένα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω πια; Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμένα', ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Τότε κοίταξα επάνω και είδα τον άνθρωπό μου, τον Τράβις. Και σκέφτηκα πάλι... 'Πρέπει να κάνω τα παιδιά του. Πρέπει να μείνω ζωντανή'.

Δείτε το VIDEO:

Θυμηθείτε τη νίκη της Χολμ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK