Το "ντου" του ΜακΓκρέγκορ "έσωσε" τα οικονομικά των Μέσι & Κριστιάνο

Ο Κόνορ ΜακΓκρέκορ είναι ο 4ος πλουσιότερος αθλητής σύμφωνα με τη λίστα Forbes, ωστόσο θα μπορούσε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Μεϊγουέδερ, ξεπερνώντας Μέσι και Ρονάλντο αν δεν έμπλεκε με το νόμο.

Το "ντου" του ΜακΓκρέγκορ "έσωσε" τα οικονομικά των Μέσι & Κριστιάνο

Στα 99.000.000 δολάρια κυμάνθηκαν τα έσοδα του αστέρα των ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο αγώνας του Ιρλανδού κόντρα στον Φλόιντ Μεΐγουέδερ (πιο πλούσιος αθλητής με 285 εκατ. δολάρια έσοδα) τον περασμένο Αύγουστο τον εκτόξευσε στην 4η θέση των πλουσιότερων αθλητών του κόσμου πίσω από Μέσι και Κριστιάνο.

Ωστόσο, ο πρώην πρωταθλητής δύο κατηγοριών του UFC θα μπορούσε αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου.

Πώς θα γινόταν αυτό; Αν στις 12 του περασμένου Μαΐου δεν ακυρωνόταν υπογείως ο αγώνας του για τρίτη ζώνη που θα λάμβανε χώρα στη Βραζιλία απέναντι στον ντόπιο μαχητή, Ραφαέλ Ντος Άνιος.

Το παιχνίδι είχε κλειστεί και το UFC θα το ανακοίνωνε... σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, αφού ο ΜακΓκρέκορ έχει να μπει στο κλουβί σχεδόν δύο χρόνια. Η προσμονή για την επιστροφή του είναι τεράστια κι όποτε και αν γίνει θα αποφέρει "τρελά" κέρδη.

Όλα, όμως, χάλασαν με τις ενέργειες του 29χρονου τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα, ο μαχητής μαζί με μέλη της ομάδας του όρμισε στο γκαράζ γηπέδου της Νέας Υόρκης κι άρχισε τους βανδαλισμούς πετώντας σιδεριές που τραυμάτισαν άλλους αθλητές!

Το δικαστικό μπέρδεμα, λοιπόν, ανάγκασε το UFC ν' ακυρώσει τον αγώνα που δεν ανακοίνωσε ποτέ, ενώ παράλληλα ο ΜακΓκρέγκορ έχασε πολλά εκατομμύρια και την ευκαιρία να προσπεράσει τους "χρυσούς" Μέσι και CR7.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΚΟΝΟΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK