ΒΙΑΙΟ: Θηριώδης γυναίκα πυγμάχος διέλυσε την μικροσκοπική αντίπαλό της!

Η Βραζιλιάνα Γκάμπι Γκαρσία "έλιωσε" την κατά 30 πόντους κοντύτερη και 40 κιλά ελαφρύτερη αντίπαλό της, Μεγκούμι Γιαμπουσίτα, βγάζοντάς την νοκ-άουτ με μια ποδοσφαιρική κλωτσιά στο πρόσωπο (VIDEO).

ΒΙΑΙΟ: Θηριώδης γυναίκα πυγμάχος διέλυσε την μικροσκοπική αντίπαλό της!

Χωρίς αμφιβολία, η Βραζιλιάνα πυγμάχος Γκάμπι Γκαρσία είναι ό,τι πιο... τρομακτικό εκεί έξω ως αντίπαλος στο ρινγκ. Με ύψος 1.88 και σχεδόν 100 κιλά βάρος, μπορεί να βγάλει νοκ-άουτ ακόμη και άνδρες πυγμάχους, πόσο μάλλον τις γυναίκες αθλήτριες.

Για μια αθλήτρια τέτοιου μεγέθους είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ιδανικός αντίπαλος, επομένως αντιμετωπίζει ό,τι υπάρχει. Για κακή της τύχη, η μικροσκοπική Μεγκούμι Γιαμπουσίτα από την Ιαπωνία, κλήθηκε να μπει στο ρινγκ απέναντί της και το πλήρωσε ακριβά.

Η Γιαπωνέζα με ύψος 1.57 (!) και βάρος κάτι παραπάνω από 55 κιλά μπήκε στο ρινκ και το ματς έμοιαζε σαν τη γάτα με το ποντίκι, καθώς το μόνο που έκανε η Γιαμπουσίτα ήταν να τρέχει πάνω κάτω, αποφεύγοντας τη θηριώδη Γκαρσία. Όταν την έπιασε όμως η Βραζιλιάνα την... έλιωσε. Μάλιστα, της έριξε μια δυνατή, ποδοσφαιρική κλωτσιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το παιχνίδι. Βίαιο...

Άντε να την αντιμετωπίσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK