Ζαμπίδης: Οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του

Απολαύστε σε βίντεο τις πιο δυνατές στιγμές του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη από την πορεία του στα παγκόσμια ρινγκ, λίγο πριν την τελευταία μάχη στο Iron Challenge.

Ζαμπίδης: Οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ύστερα από 24 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, κατά τα οποία πανηγύρισε αμέτρητους τίτλους.

Στις 27 Ιουνίου ο "Iron Mike" δίνει την τελευταία μάχη της καριέρας του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Αυστραλό υπερ-Πρωταθλητή Steve Moxon, στο Iron Challenge.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, δείτε σε βίντεο την εκπληκτική πορεία του Έλληνα πρωταθλητή στα ρινγκ.. Από τον πρώτο παιδικό αγώνα το 1991 έως τις πιο θεαματικές μάχες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις όλου του κόσμου, το Κ-1 World MAX στην μακρινή Ιαπωνία, τα γεμάτα Έλληνες στάδια στη μακρινή Αυστραλία και τις αναμετρήσεις του στα ελληνικά ρινγκ του Iron Challenge!

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

"Ματωμένη" νίκη και 11-0 με Τούρκους ο Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βάζει τέλος στην καριέρα του (VIDEO)

Τηλεοπτικές άδειες ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προς ναυάγιο το deal για τον Alpha: Αιχμές Σαββίδη κατά Κοντομηνά

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε ότι δε θα διαπραγματευθεί με τον καναλάρχη και υποστήριξε: "Δεν του επιτρέπουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας". Δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει εκκρεμότητες και είναι έτοιμος να καταβάλλει την πρώτη δόση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ