Ζαμπίδης: Οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του

Απολαύστε σε βίντεο τις πιο δυνατές στιγμές του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη από την πορεία του στα παγκόσμια ρινγκ, λίγο πριν την τελευταία μάχη στο Iron Challenge.

Ζαμπίδης: Οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ύστερα από 24 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, κατά τα οποία πανηγύρισε αμέτρητους τίτλους.

Στις 27 Ιουνίου ο "Iron Mike" δίνει την τελευταία μάχη της καριέρας του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Αυστραλό υπερ-Πρωταθλητή Steve Moxon, στο Iron Challenge.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, δείτε σε βίντεο την εκπληκτική πορεία του Έλληνα πρωταθλητή στα ρινγκ.. Από τον πρώτο παιδικό αγώνα το 1991 έως τις πιο θεαματικές μάχες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις όλου του κόσμου, το Κ-1 World MAX στην μακρινή Ιαπωνία, τα γεμάτα Έλληνες στάδια στη μακρινή Αυστραλία και τις αναμετρήσεις του στα ελληνικά ρινγκ του Iron Challenge!

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

"Ματωμένη" νίκη και 11-0 με Τούρκους ο Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βάζει τέλος στην καριέρα του (VIDEO)

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ