Γιορτή Αθλητισμού το 1ο Skiritida Run!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Skiritida Run,με την συμμετοχή των δρομέων να ξεπερνάει κάθε προσδοκία στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων στις Κολλίνες, σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού.

Γιορτή Αθλητισμού το 1ο Skiritida Run!

Το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις Κολλίνες Αρκαδίας, ανέδειξε τα υπέροχα τοπία του τόπου και πιο συγκεκριμένα του Δάσους της Σκιρίτιδας. Η Stoiximan, ως μεγάλος χορηγός του αγώνα ήταν εκεί, και μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα προσέφεραν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Νικητής των 5 χιλιόμετρων ήταν ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενώ στη διαδρομή των 10 χιλιόμετρων νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Σταυρόπουλος, από τον Σύλλογο Δρομέων Σπαρτιατών.

Αμέσως μετά τον τερματισμό ακολούθησε η απονομή μεταλλίων για τους τρεις πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία, από τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, ενώ πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση στον Γιάννη Κούρο, το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης, από τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τα εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας σε ένα open barbeque που προσφέρθηκε από τη διοργάνωση και άκουσαν ωραίες μελωδίες στη συναυλία που ακολούθησε με θέα το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και των Κολλινών.

Περισσότεροι από 230 εθελοντές στην αιμοδοσία για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του Skiritida Run, πραγματοποιήθηκε διήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες από την Stoiximan σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας “Άξιον Εστί” και το Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”. Η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρoς σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερους από 230 εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για καλό σκοπό, σε μια αιμοδοσία για τα παιδιά η οποία υποστηρίχθηκε και από την ομάδα του Bloode ( www.bloode.org).

Μετά από μία μοναδική εμπειρία τόσο με αθλητικό, όσο και με κοινωνικό χαρακτήρα, ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για το 2ο Skiritida Run, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK