Γιώργος Βασιλειάδης, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Ο πρώην ΓΓ καταπολέμησης της Διαφθοράς είναι ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού. Η πορεία ενός αδιάφθορου και η νέα μεγάλη πρόκληση.

Γιώργος Βασιλειάδης, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Νέος υφυπουργός αθλητισμού όπως μετέφερε πρώτο το NEWS 247 είναι ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της γενικής γραμματείας Διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο 39χρονος “αδιάφθορος”, όπως τον αποκαλούν όσοι τον γνωρίζουν καλά και μετά την πετυχημένη του πορεία στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού έχοντας στους ώμους τεράστια εμπειρία σε θέματα διαφθοράς.

Ο κ. Βασιλειάδης, μάχιμος δικηγόρος, είναι 39 ετών, πατέρας τριών παιδιών και έχει γεννηθεί στον Πειραιά.

Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έκανε μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και τις Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Strathchyde της Γλασκώβης. Ο κ. Βασιλειάδης ειδικεύεται στο Εμπορικό Δίκαιο.

Από μάχιμος δικηγόρος ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της κυβέρνησης αναλαμβάνοντας μια από τις σημαντικότερες γενικές γραμματείες, που συνέστησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ως επικεφαλής της γενικής γραμματείας Διαφθοράς, η οποία αποτέλεσε και στοίχημα για την κυβέρνηση, συνέβαλε στην αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς, αφήνοντας σημαντικό έργο ως παρακαταθήκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK