Εύλογα ερωτηματικά δημιουργεί η καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας να βγάλει την σχετική υπουργική απόφαση για τις λίστες των ομοσπονδιακών προπονητών που κάθε χρόνο διατίθενται στις Εθνικές ομάδες από τα σχολεία στα οποία ανήκουν οργανικά.

Με επίσημη δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αναγκάστηκε να διαψεύσει σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα που εξακολουθεί να κρατείται.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ καλεί όλους τους Αθλητικούς Συντάκτες της χώρας να τηρούν τη δεοντολογία και τους κανόνες του επαγγέλματος αποφεύγοντας συμπεριφορές που παραπέμπουν σε...χουλιγκανισμό.

Ξέσπασμα του ΓΓΑ στο facebook!

Τελ. ανανέωση : 06/10/16 15:43

O Ioύλιος Συναδινός πήρε θέση στο facebook για το θέμα του μαθήματος της κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία κάνοντας λόγο για υπονόμευση.

Μπορεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο, αλλά παράλληλα συνεχίζει τα... ακροβατικά κόλπα στις πισίνες του νησιού. Δείτε τη PHOTO.

Πήρε Ερνάντες ο Πανναξιακός

Τελ. ανανέωση : 09/07/16 12:11

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανναξιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Κουβανής ακραίας, Αλβάρες Ερνάντες.

Παρόντων των Γιάννη Μπουρούση και Κώστα Σλούκα έγινε η ομαδική φωτογράφιση της Εθνικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό.

Σύνδεση αθλητισμού με ΕΣΠΑ

Τελ. ανανέωση : 07/03/16 15:31

Σύσταση ομάδας εργασίας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των δράσεων της ΓΓΑ με το ΕΣΠΑ ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης του προολυμπιακού. Στο Τορίνο με βασικές αντιπάλους το Μεξικό, τη διοργανώτρια Ιταλία και την υπολογίσιμη Κροατία θα παίξει η Εθνική ομάδα με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.