Κοντονής: "Πρώτο μέλημά μας η εφαρμογή του νόμου"

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την επανατοποθέτησή του στη θέση που κατείχε προεκλογικά, μίλησε για το πλάνο του το οποίο έχει βάθος τετραετίας.

Κοντονής: "Πρώτο μέλημά μας η εφαρμογή του νόμου"

Συγκεκριμένα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Η επανατοποθέτησή μου ως Υφυπουργός Αθλητισμού συνιστά έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου εκ μέρους του Πρωθυπουργού, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την τιμητική αυτή θέση.

Οι βασικές κατευθύνσεις, στις οποίες θα κινηθεί η Κυβέρνηση στον τομέα του αθλητισμού, είναι οι ίδιες, όπως τις είχαμε εκφράσει τον Ιανουάριο.

Η νέα κυβερνητική θητεία θα έχει ως πρώτο μέλημά της την εφαρμογή του νόμου για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, τον οποίο η Βουλή ψήφισε με ευρεία πλειοψηφία, καθώς και την επεξεργασία νέου αθλητικού νόμου, που να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και τις νέες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής στο χώρο του αθλητισμού.

Σε βάθος τετραετίας θα πραγματοποιηθεί η αναγέννηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, θα καταπολεμηθεί η σπατάλη σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς του αθλητισμού και θα φροντίσουμε για την καλή λειτουργία των αθλητικών χώρων.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι δυνατότητες μεγάλες.

Θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK