Βραβεία ΠΣΑΤ: Οι κορυφαίοι τη χρονιάς

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Βάσω Βουγιούκα, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αναδείχθηκαν κορυφαίοι για το 2012, στην τελετή των βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ.

Βραβεία ΠΣΑΤ: Οι κορυφαίοι τη χρονιάς

Τις κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες της χρονιάς που φεύγει τίμησε στην ετήσια εκδήλωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Καλύτερος Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Βασίλη Σπανούλη όσο και τον Ηλία Ηλιάδη. Ο 4ος ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανοικτή θάλασσα δήλωσε έκπληκτος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας "γιατί και ο Βασίλης και ο Ηλίας είναι φοβεροί αθλητές. Χάρηκα μάλιστα και με το μπάσκετ που είδα και με το χάλκινο του Ηλιάδη".

Στις γυναίκες πρώτευσε η 5η ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα, υποσκελίζοντας τη Νικόλ Κυριακοπούλου και τη Βάσω Μιλλούση. "Μου έμεινε μια πίκρα που δεν πήρα μετάλλιο, όμως ήμουν χαρούμενη που συμμετείχα και πήρα την 5η θέση στην διοργάνωση", δήλωσε η Ελληνίδα ξιφομάχος.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακός ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως η κορυφαία ομάδα της χρονιάς, ξεπερνώντας σε βαθμούς την ομάδα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και την εθνική ποδοσφαίρου. Πρόεδροι, προπονητής και παίκτες ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή. "Οι φετινοί μας στόχοι είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Ολυμπιακός είμαστε", δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος", ενώ ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης προσέθεσε: "Όσο παίζεις πάντα πιστεύεις πως μπορεί να νικήσεις. Παλεύεις και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Αυτό κάναμε και εμείς στον τελικό".

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χρειάστηκε ν' ανέβει εκ νέου στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου προπονητή, κερδίζοντας τη μάχη από τους Φερνάντο Σάντος και Τζιοβάνι Ποστιλιόνε. "Ήταν μεγάλη η χαρά μου που παρουσίασα την ίδια ομάδα και πήρα το Ευρωπαϊκό. Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι παίκτες, οι φίλαθλοι και η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι στο αίμα μου".

Ακολούθησε η βράβευση του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία, βραβείο που απονεμήθηκε στον αθλητή Νίκο Πανάνο του μπότσια. Αριστείδης Μακροδημήτρης και Νίκος Πανάνος συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα. "Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, γιατί ο Νίκος με πολύ κόπο κατάφερε να γίνει χρυσός μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές σ' ένα άθλημα που πολλοί δεν ήξεραν. Είναι όνειρο ζωής", δήλωσε ο πατέρας του αθλητή.

Τέλος κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία αναδείχθηκε η Ελένη Κορδάλη.

Οι ειδικές βραβεύσεις:

Το έπαθλο "Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους" απονεμήθηκε στους Γιάννη Γκούμα, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο, Αντώνη Νικοπολίδη και Άγγελο Χαριστέα για τη μεγάλη τους προσφορά στο ποδόσφαιρο και την επίδειξη ήθους και αθλητοπρέπειας, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής τους πορείας.

Το έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) απονεμήθηκε από κοινού στον αθλητή ξιφασκίας του Ομίλου Φλώρινας Άγγελο Μπαντίκη και τον προπονητή του Στάθη Γεροσιδέρη, για την εξαιρετική και ανιδιοτελή απόφαση του τελευταίου να κρατήσει ο αθλητής παθητική στάση απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατο διάστρεμμα. Το γεγονός έλαβε χώρα στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων, της Αθήνας.

Το έπαθλο "Κοινωνικής Προσφοράς" απονεμήθηκε στην οικογένεια Γιάννη Κορδούτη, για την προσφορά του στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Τα έπαθλα "ανερχόμενου ταλέντου" απονεμήθηκαν στον αθλητή του βόλεϊ Δημήτρη Ζήση, που συνδυάζει εξαιρετικά τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή (Έπαθλο Coca Cola Τρία Έψιλον), στον αθλητή της ποδηλασίας πίστας, Ιωάννη Σπανόπουλο και στην αθλήτρια της υδατοσφαίρισης, Στεφανία Χαραλαμπίδου.

Επίσης, τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στην Αθλητική Ένωση Μεσογείων "Αμεινίας ο Παλληνεύς", για την ουσιαστική προσφορά της στον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και την κοινωνία, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" για την πολύχρονη προσφορά του στην ελληνική οικογένεια και στους Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο για την πολυετή προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς για την πολυσήμαντη διεθνή καριέρα του στο μπάσκετ και την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

TO LIVE ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ:

18:42
Καλησπέρα σας. Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όσα θα συμβούν στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς.
18:42
Κοντά στις 18:05 έφτασε στην αίθουσα ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που κάθονται όπως πάντα μαζί.
18:44
Στην αίθουσα βρίσκονται μεταξύ άλλων, οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Ηλίας Ηλιααδης και Βάσω Βουγιούκα.
18:45
O Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, οι Γιάννης Γκούμας και Τραϊανός Δέλλας, πριν λίγο μπήκαν στην αίθουσα.
18:59
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι χαιρέτισαν πριν λίγο τους αδερφούς Γιαννακόπουλος, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μόλις έφτασε μίλησε σε όλους του παίκτες του Ολυμπιακού.
18:59
Πηγαδάκι έχουν στήσει οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Πέτζα Στογιάκοβιτς.
19:04
Ξεκίνησε μόλις η εκδήλωση. Μείνετε συντονισμένοι...
19:06
"Το αίμα νερό δεν γίνεται. Δεν θέλω να σχολιάσω ό,τι συνέβη την Παρασκευή. Είμαι υποχρεωμένος, αισθάνομαι την υποχρέωση  όσο μπορώ να βοηθάω τον ΠΑΟ σε όλα τα τμήματα", δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο "SentraGoal".
19:08
H Κλέλια Πανταζή, πρώην αθλήτρια της γυμναστικής, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρουσιάστρια μαζί με τον συνάδελφο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
19:08
H Κλέλια Πανταζή, πρώην αθλήτρια της γυμναστικής, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρουσιάστρια μαζί με τον συνάδελφο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
19:13
Σωτήρης Τριανταφύλλου (Πρόεδρος ΠΣΑΤ): "Σας καλωσορίζουμε σε μια γιορτή. Το 2012 είχε αρκετές επιτυχίες στον αθλητισμό. Τιμούμε και νέα παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν την κληρονομιά μας. Το αθλητικό ρεπορτάζ βάλλεται πανταχόθεν από ανθρώπους προσπαθούν να τους χειραγωγήσουν και δεν είναι τυχαίο πως δέχτηκαν επίθεση 6 δημοσιογράφοι. Οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να ενημερώνουν έγκυρα και να προάγουν τον αθλητισμό. Χωρίς τους αθλητικούς συντάκτες δεν θα υπήρχε αθλητισμός. Θα πρέπει να βοηθήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό γιατί μας χρειάζεται. Μας ενδιαφέρει η υγιής πλευρά του αθλητισμού, που κερδίζει μάχες και δίνει παράδειγμα στους νέους μας. Μιλάμε για τον αθλητισμό που κάνει περήφανο τον ελληνικό λαό σε μια δύσκολη εποχή. Μ' αυτή την εκδήλωση θέλουμε να στείλουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα και προσδοκούμε καλύτερες μέρες. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας". 
19:19
Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κων/νος Αρβανιτόπουλος): "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΣΑΤ για την πρόσκληση. Ενός επιτυχημένου και καταξιωμένου θεσμού. Είναι 59η εκδήλωση και εύχομαι στον σύλλογο να τα εκατοστήσει. Οι επιτυχίες συνεχίζονται να έρχονται, με τελευταία την κατάκτηση του χρυσού από την ομάδα των νεανίδων και αξίζουν συγχαρητήρια και στις αθλήτριες και στους προπονητές. Ξέρω τα προβλήματα. Πολλά υπήρχαν και πριν την κρίση, άλλα όμως προέκυψαν τώρα. Εμείς δίνουμε αγώνα να κρατήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό παρά την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας. Χαίρομαι που στο τομεά αθλητισμού είναι ο καλός μου φίλος, Γιάννης Ιωαννίδης. Θα υπάρξει νομοσχέδιο που θα δίνει κίνητρα στους νέους, στους φοιτητές στους μαθητές. Πρώτον οι αθλητές που θα φέρουν επιτυχίες θα έχουν μόρια για να γίνουν φοιτητές. Το δεύτερο είναι τα αθλητικά σχολεία και το τρίτο είναι η δημιουργία κέντρου ερευνών αθλητισμού. Θέλω να απευθύνω έκκληση στους αθλητικούς συντάκτες. Θέλω όλοι να συμβάλουμε σε μια νέα δημιουργία του αθλητισμού. Αυτή την εποχή της αναταραχής πρέπει να κρατήσουμε τα πάθη και τη βία μακριά από τον αθλητισμό. Θέλω να συμβάλλεται και εσείς σ' αυτό. Καλή επιτυχία..."
19:27
Γιάννης Ιωαννίδης (Υφυπουργός Αθλητισμού): "Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σαν εκπρόσωπος της πολιτικής στον αθλητισμό που θα τιμηθούν οι καλύτεροι αθλητές και ομάδες. Θέλω να τονίσω πως μια χώρα 10.000.000 έχει πάρε τόσα μετάλλια και τόσους αθλητές στην 8άδα. Ο στόχος που έχουμε είναι να κρατήσουμε ζωντανά τα κολυμβητήρια και τα γήπεδα. Όταν δεν έχεις χρήματα πρέπει να δουλεύεις περισσότερα και όταν έχεις στεναχώρια να τρέχεις και να γυμνάζεσαι. Εμείς αυτό κάνουμε. Σε συνεργασία με τον Χαροκόπειο, θα έχουμε ένα ερευνητικό πρόγραμμα με τις διατροφικές συνήθειες και τον σωματότυπο κάθε παιδιού. Ο κάθε γονιός θα παίρνει γράμμα από το Χαροκόπειο που θα λέει τι θα πρέπει να προσέχει το παιδί του. Θα κοιτάξουμε φτωχά παιδιά της περιφέρειας να μπορούν να σιτίζονται και να μένουν στα σχολεία. Η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο πάει για τα τελικά του Μουντιάλ, στο μπάσκετ δύο ομάδες πήγαν στο φάιναλ φορ και η μια το πήρε. Θα ξανανοίξουμε σχολές προπονητών. Είχαμε περισσότερους νεκρούς από την Μέση Ανατολή από πνιγμούς το φετινό καλοκαίρι. Πιστεύω πως οι μεγάλες τομές θα βοηθήσουν τον αθλητισμό. Έχουμε μειωμένα χρήματα για το 2013, αλλά έχουμε μάθει να πολεμούμε, μπορεί να βρούμε κι άλλα χρήματα για να είμαστε καλά με τα στάδια και τις ομοσπονδίες".
19:29
Προεκλογική εκστρατεία θυμίζει μέχρι τώρα η εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Ειδικά με τις ομιλίες του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Γιάννη Ιωαννίδη. Στη συνέχεια που τον λόγο θα πάρουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, δηλαδή οι αθλητές, θα υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
19:29
Τώρα θα δούμε ποιος θα είναι ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς!
19:30
Υποψήφιοι για κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς:
Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση)
Ηλίας Ηλιάδης (Τζούντο)
Βασίλης Σπανούλης (Μπάσκετ)
19:32
Κορυφαίος αθλητής του 2013 αναδείχθηκε ο Σπύρος Γιάννωτης που πήρε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
19:35
Σπύρος Γιαννιώτης: "Ευχαριστώ. Δεν το περίμενα γιατί  και ο Βασίλης και ο Ηλίας είναι φοβεροί αθλητές. Χάρηκα και το μπάσκετ που είδα και τον χάλκινο του Ηλιάδη. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με ψήφισαν, τον προπονητή μου, την οικογένειά μου, την γυναίκα μου και όσους με στήριξαν. Θέλει τρέλα, υπομονή, αγάπη η θάλασσα. Σεβόμενος την κρίση που περνά η Ελλάδα, θέλω να πω μην βάλετε λουκέτο στα κολυμβητήρια σας παρακαλώ."
19:37
Πάμε για την κορυφαία αθλήτρια του 2013

Βάσω Βουγιούκα (ξιφασκία)
Νικόλ Κυριακοπούλου (στίβος)
Βάσω Μιλλούση (ενόργανη γυμναστική)
19:39
Κορυφαία αθλήτρια του 2012 είναι η Βάσω Βουγιούκα!
19:41
"Μου έμεινε μια πίκρα που δεν πήρα μετάλλιο, όμως ήμουν χαρούμενη που συμμετείχα και πήρα την 5η θέση στην διοργάνωση", είπε η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς.
19:43
Πάμε στην καλύτερη ομάδα του 2012. Υποψηφιότητες:

Ομάδα διπλού σκιφ
Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών
Ολυμπιακός (μπάσκετ)
19:44
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του 2012, δίπλα στον κορυφαία Έλληνα αθλητή!
19:45
Κορυφαία ομάδα του 2012 είναι η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Ολυμπιακού!
19:46
Στην σκηνή ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και όλους τους παίκτες.
19:47
"Οι φετινοί μας στόχοι είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Ολυμπιακός είμαστε", δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
19:48
Βασίλης Σπανούλης: "Όσο παίζεις πάντα πιστεύεις πως μπορεί να νικήσεις. Παλεύεις και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Αυτό κάναμε και εμείς στον τελικό".
19:49
Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Το μπάσκετ τελειώνει στο τελευταίο σφύριγμα. Πάντα το πιστεύουμε και έτσι τα καταφέραμε."
19:50
Υποψήφιοι καλύτεροι προπονητές:

Ποστιλιόνε (Κωπηλασία)
Ίβκοβιτς (Ολυμπιακός Μπάσκετ)
Σάντος (Εθνική Ελλάδας)
19:51
Κορυφαίος προπονητής του 2012 αναδείχθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο Ευρωπαϊκό και στο Πρωτάθλημα.
19:52
Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Μεγάλη η χαρά μου που παρουσίασα την ίδια ομάδα και πήρα το Ευρωπαϊκό. Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι παίκτες, οι φίλαθλοι και η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι στο αίμα μου".
19:53
Ο Γιάννης Σπανόπουλος ο νεαρός ποδηλάτης που έχει καταρρίψει αρκετά πανελλήνια ρεκόρ και έχει πάρει χρυσό στους Εφήβους θα βραβευθεί από τον ΠΣΑΤ.
19:55
Νωρίτερα, το έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) δόθηκε από κοινού στον αθλητή ξιφασκίας του Ομίλου Φλώρινας Άγγελο Μπαντίκη και τον προπονητή του Στάθη Γεροσιδέρη, για την εξαιρετική και ανιδιοτελή απόφαση του τελευταίου να κρατήσει ο αθλητής παθητική στάση απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατο διάστρεμμα. Το γεγονός έλαβε χώρα στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων, της Αθήνας.
20:01
Υποψήφιοι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία για το 2012:

Αριστείδης Μακροδημήτρης 
Νίκος Πανανός
Γρηγόρης Πολυχρονίδης
20:03
Ο Νίκος Πανάνος είναι ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2012! Συγχαρητήρια!!!
20:05
"Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, γιατί ο Νίκος με πολύ κόπο κατάφερε να γίνει χρυσός μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές., σ' ένα άθλημα, το μπότζια που πολλοί δεν ήξεραν. Είναι όνειρο ζωής. Έχουν τεράστια δυσκολία όχι απλά να αγωνιστούν αλλά και να προπονηθούν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υφυπουργό αθλητισμού, τον κύριο Φουντουλάκη, τον προπονητή κύριο Τζήμα και τον Ανδρέα Κεραμιδά", δήλωσε ο πατέρας του αθλητή.
20:06
Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία για το 2012. Υποψήφιες:

Ανθή Καραγιάννη
Μαρία Ελένη Κορδάλη
Μαρία Σταματούλα
20:07
Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία για το 2012, η Μαρία Ελένη Κορδαλή! Μπράβο τους!!!
20:09
 "Θέλει να ευχαριστήσει τους συναθλητές της (Πανανής, Πολυχρονίδης), τη μητέρα της και το σωματείο της", είπε η Μαριλένα Κορδαλή μέσω του συνοδού της.
20:11
"Είναι μια προσπάθεια πολλών ετών. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε πολλά παγκόσμια και πανευρωπαϊκά. Θέλω να τονίσω πως ο ρόλος του Παραολυμπιονίκη είναι διπλός. Και για τον αθλητισμό και για την κοινωνία. Οι αθλητικές συντάκτες πρέπει να προβάλουν τις προσπάθειές μας για να έχει ανταπόκριση στην κοινωνία", δήλωσε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.
20:15
Βραβείο "ανερχόμενου ταλέντου" πήρε η Στεφανία Χαραλαμπίδου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νεανίδων με την Εθνική Ελλάδας! "Την περιμέναμε αυτή την επιτυχία", δήλωσε.
20:15
Βραβεύονται από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι Άγγελος Χαριστέας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος.
20:16
Τους ποδοσφαιριστές βραβεύει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.
20:18
"Σε μια διάρκεια 20 χρόνων αυτά που θέλεις να θυμάσαι είναι οι καλές στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που έζησα τόσα πράγματα, έκανα φίλους και έζησα καταστάσεις. Είναι τιμή μου το το βραβείο. Δεν θα μπορούσα να παίζω άλλο. Υπάρχουν άλλοι καλύτερα", δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
20:18
Γιάννης Γκούμας: "Και εγώ αισθάνομαι τυχερός που μου δόθηκε ευκαιρία να αναδείξω το ταλέντο μου, γιατί υπήρχαν παιδιά με καλύτερο ταλέντο από μένα αλλά δεν πήραν την ευκαιρία".
20:20
Άγγελος Χαριστέας: "Είναι χαρά για μένα να βρίσκομαι εδώ με τα παιδιά που ζήσαμε μεγάλες στιγμές και επίσης χαίρομαι που βλέπω παιδιά που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. Χαίρομαι για την πορεία μου. Σκοπεύω να αγωνιστών 2-3 χρονιά και να είμαι στο επίπεδο που ήμουν".
20:23
Αντώνης Νικοπολίδης: "Παρότι ξέρεις πως θα σταματήσεις όταν γίνεται αυτό, εκείνη η ώρα είναι δύσκολο. Πρέπει να κοιτάς μπροστά και τις νέες προκλήσεις. Όλη αυτή η γενιά των ποδοσφαιριστών. Να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε το ταλέντο π[ου υπάρχει σ' αυτή τη χώρα. Υπάρχει διαφορά να παίρνεις αποφάσεις από το να στηρίζεις ένα προπονητή. Πρέπει να πηγαίνεις σιγά σιγά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να καταφέρεις να σηκώσεις το φορτίο που θα σου ανατεθεί".
20:23
Τραϊανός Δέλλας: "Όταν παίρνεις βραβεία σημαίνει πως κλείνει η πόρτα σε μια καριέρα. Μια πόρτα κλείνει και κάποια άλλη θα ανοίξει. Εύχομαι σε όλους υγεία, καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές στις δύσκολες εποχές που ζούμε".
20:30
Ο Δημήτρης Ζήσης, βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού βραβεύθηκε ως "ανερχόμενο ταλέντο": "Επέλεξα να παίξω λίμπερο επειδή είμαι κοντός και είμαι καλύτερος στην άμυνα και στην υποδοχή. Έχω πολλές διακρίσεις και σε ομαδική και σε ατομικό επίπεδο".
20:33
Βραβείο πήραν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. 
20:34
Ξεκινώντας ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: "Ο Παύλος είναι ο πατριάρχης της οικογένειας". Σε ερώτηση για τους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: "Όπως πάντα θα πάμε για το πρωτάθλημα της Ευρώπης". 
20:35
Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: "Πάντα θα έχει τη στήριξή μας ο Παναθηναϊκός. Είμαστε γέννημα θρέμμα Παναθηναϊκοί, εγώ προσωπικά έχω δώσει δύο εμφράγματα και θέλω ο ΠΑΟ να πρωτοστατεί είτε είναι στο ποδόσφαιρο, είτε στο τάβλι. Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε εμείς. Ο ΠΑΟ έχει ιστορία 100 χρόνων και θα έχει άλλα τόσα. Οι παράγοντες έρχονται και φεύγουν. Εμείς και η οικογένειά μας βοηθήσουμε για τον Παναθηναϊκό". 
20:36
Ερωτηθείς για το αν θα επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: "Μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας".
20:36
Αποχώρησαν από την αίθουσα οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, χαιρετώντας τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
20:37
Μια φωτογραφία με τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ
20:39
Το έπαθλο "Κοινωνικής Προσφοράς" δόθηκε στην οικογένεια Γιάννη Κορδούτη, για την προσφορά του στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
20:40
Νωρίτερα, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσογείων "Αμεινίας ο Παλληνεύς", για την ουσιαστική προσφορά της στον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και την κοινωνία.
20:43
Βραβείο δόθηκε στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" για την πολύχρονη προσφορά του στην ελληνική οικογένεια.
20:45
Έτοιμος να βραβευθεί και ο μεγάλος και τρανός Πέτζα Στογιάκοβιτς.
20:49
Πέτζα Στογιάκοβιτς: "Θέλω να σας ευχαριστήσω. Είναι μεγάλη τιμή και δεν το περίμενα γιατί η προσφορά μου στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή μπροστά σ' αυτά που μου έδωσε αυτή η χώρα. Σας ευχαριστώ και τώρα που έσβησαν τα φώτα απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Πριν λίγο μιλούσαν με τον Ίβκοβιτς και θυμόμασταν ωραίες στιγμές. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά, ήμουν συνειδητοποιημένος αθλητής και πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι η δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK