Πετρούνιας: "Πάμε τώρα για το μετάλλιο στο Ρίο"

Aπόλυτα ικανοποιημένος για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος έθεσε ως στόχο του το μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πετρούνιας: "Πάμε τώρα για το μετάλλιο στο Ρίο"

"Ο αγώνας πήγε όπως περίμενα. Ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε πανευτυχείς! Αυτή τη φορά η βαθμολογία μου δεν ήταν εξίσου υψηλή όπως στον προκριματικό, όμως η εμφάνισή μου ήταν εκείνη που έπρεπε για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ασφαλώς έχω κι άλλα να δώσω, μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μου από εδώ και πέρα".

Και συμπλήρωσε: Τώρα, μπορώ να αρχίσω να σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά θα πάμε για μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο! Θεωρώ ότι θα είμαι από τα φαβορί για ένα μετάλλιο και θα δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ για να παρουσιαστώ απόλυτα έτοιμος. Χαίρομαι που πλέον έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε δύο Έλληνες αθλητές στην κατηγορία ανδρών στους Ολυμπιακούς και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε, όπως βέβαια και να στείλουμε μία αθλήτρια στις γυναίκες. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τελικά τριπλή εκπροσώπηση στο Ρίο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK