Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Stoiximan & η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη στο Χαμόγελο του Παιδιού με αφορμή την εβδομάδα ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού Εκφοβισμού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για το bullying, την Πέμπτη 9 Μαρτίου η κορυφαία όλων αθλήτρια άλματος επι κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκης, πρόσφατα βραβευμένη αθλήτρια της χρονιάς, Κατερίνα Στεφανίδη συνοδευόμενη από μέλη της Stoiximan επισκέφτηκαν το "Χαμόγελο του Παιδιού" σε μια προσπάθεια να μεγαλώσουν τη φωνή εκείνων που μάχονται ενάντια σε φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Σία Κακαρούμπα, Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Γραμμής υποστήριξης παιδιών 116111 και της Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, και να ενημερωθεί για περιστατικά σχολικού εκφοβισμού με τα οποία κατά καιρούς έχουν έρθει αντιμέτωποι αλλά και για τους τρόπους λειτουργίας των γραμμών που είναι στη διάθεση των παιδιών καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, εντελώς δωρεάν από σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

Επόμενος σταθμός της Stoiximan και της χρυσής Ολυμπιονίκης στάθηκε το YouSmile, εκεί όπου την Κατερίνα Στεφανίδη υποδέχθηκαν εθελοντές, μαθητές Λυκείου. Στη συνέντευξη που παρέθεσε η Κατερίνα στους μαθητές, στο πλαίσιο της εκπομπής "Όταν ήμουν παιδί" τα παιδιά επικεντρώθηκαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην πορεία της Κατερίνας στον αθλητισμό, στην παιδική της ηλικία, το πώς νιώθει σήμερα, στέλνοντας με τη σειρά της το δικό της μήνυμα για το σχολικό εκφοβισμό, σχολιάζοντας: "Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά και ιδιαίτερα σε μαθητές εθελοντές που έρχονται να αγγίξουν ένα ζήτημα που αφορά τους ίδιους. Αυτά τα παιδιά είναι παράδειγμα για όλους μας, γιατί εμπλέκονται και παρεμβαίνουν σε εθελοντική βάση στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν ενήλικες και έφηβους για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" επιτελεί ένα σπουδαίο έργο και σε κάθε του δράση βλέπει πάντα τον ίδιο σκοπό. να επιστρέφει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά. Η σημερινή μου επίσκεψη είναι από τις πιο όμορφες στιγμές που θα κρατήσω και χαίρομαι εξίσου που ο χορηγός μου Stoiximan στέκεται έμπρακτα στο πλευρό αυτού του Οργανισμού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK