"Σπιλώνουν τον Ηρακλή"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. Ηρακλής με την οποία απαντά στο χθεσινό δημοσίευμα του "Βήματος" που αναφερόταν ότι πόρισμα του ΣΔΟΕ εντόπισε απάτη με εικονικά τιμολόγια στους "κυανόλευκους", η οποία υπερβαίνει τα 130 εκατ. ευρώ.

"Σπιλώνουν τον Ηρακλή"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ για την έρευνα του ΣΔΟΕ που αφορούν το σύλλογο μας, αναφέρουμε τα εξής:

-Η έρευνα αφορά περιορισμένο αριθμό χρήσεων, παλαιοτέρων του Νοεμβρίου του 2011.

-Εξ’ όσων γνωρίζουμε αυτή αναφέρεται σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και αναμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Απαίτηση ολόκληρου του κυανόλευκου κόσμου εδώ και ενάμιση χρόνο ήταν και είναι η κάθαρση και η παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που πιθανόν ευθύνονται και θα προκύψουν από τ’ αποτελέσματα της έρευνας. Δεν νοείται, ούτε θα μείνει αναπάντητη, όποια προσπάθεια σπίλωσης και διασυρμού του ιστορικότερου σωματείου της χώρας στο όνομα οποιουδήποτε.

Αναρωτιόμαστε:

-Θα συνεχιστεί το ρεπορτάζ με την δημοσιοποίηση των χρεών άλλων αθλητικών σωματείων;

-Γιατί επιλέχθηκε η δημοσιοποίηση του πορίσματος αυτή την περίοδο ενώ όλα ήταν γνωστά εδώ και ένα χρόνο;

-Μήπως για να αποκτήσουν άλλοθι οι γνωστοί κύκλοι δικαιολογώντας προσεχείς αποφάσεις τους, βλέπε ΤΑΑ/βόλεϊ;

Αλλάξαμε σελίδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πορευόμαστε με αρχές την ανιδιοτέλεια , την ειλικρίνεια και τη νομιμότητα. Αρχές που πρεσβεύουν την εκατοντάχρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου μας. Προσπαθούμε καθημερινά για την επιβίωση και ανασύνταξη του ΗΡΑΚΛΗ με μοναδικό σύμμαχο τον κόσμο μας, σηκώνοντας το βάρος καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από αμαρτήματα αυτών που σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στην κυανόλευκη οικογένεια.

Υ.Γ.: Όσοι προσβλέπουν στη διάλυση και τη σπίλωση του ΗΡΑΚΛΗ να ξέρουν ότι η κυανόλευκη οικογένεια θα τους αντιμετωπίζει παντού και πάντοτε με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΑΓΩΝΑ.

Μετά τιμής

Διοικούσα επιτροπή ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK