Κοντονής: "Δεν χρηματιζόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε"

Μόνο χαμένος δεν ήταν ο χρόνος που πέρασε έως ότου αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του ο Σταύρος Κοντονής. Στην πρώτη ομιλία του μάλιστα επανέλαβε πως η εφαρμογή μέχρι τελείας του αθλητικού νόμου που ψηφίστηκε την άνοιξη είναι προτεραιότητα της νέας θητείας του.

Κοντονής: "Δεν χρηματιζόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε"

Ο Σταύρος Κοντονής επέστρεψε στο υφυπουργείο Αθλητισμού και μιλώντας στους διευθυντές της Γενικής Γραμματείας έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: " Η ανανέωση της εντολής εκ μέρους του Πρωθυπουργού σημαίνει έγκριση του έργου που παρήχθη το προηγούμενο χρονικό διάστημα και εμπιστοσύνη ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με οποιοδήποτε κόστος προσωπικό ή συλλογικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Επεσήμανε μάλιστα ότι " αν νομίζουν μερικοί παράγοντες ότι υπουργοί της αριστεράς χρηματίζονται, εκβιάζονται ή φοβούνται, θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. Έχουμε πάρει μία σαφή εντολή από τον ελληνικό λαό να μη συμβιβαστούμε με παθογένειες που ταλάνισαν την κοινωνία και την ελληνική νεολαία. Η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε πριν από μερικούς μήνες ένα νόμο με αυξημένη πλειοψηφία και ύστερα από εξαντλητικό διάλογο με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες.

Είναι θέμα δημοκρατικής τάξης αυτός ο νόμος να εφαρμοστεί απολύτως. Όποιοι νόμιζαν ότι με την παραίτηση της κυβέρνησης ή με την πιθανή αλλαγή αρμόδιου για τον Αθλητισμό Υπουργού θα είχαν την ευκαιρία να φαλκιδεύσουν τον νόμο, τους λέω ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Μη διανοηθούν να πράξουν τα αντίθετα γιατί αυτό θα έχει έννομες συνέπειες. Η τήρηση των νόμων, η ισονομία και η ισοπολιτεία είναι τα θεμέλια της δημοκρατίας μας κι αν τη… χτυπάμε στα θεμέλιά της εκείνη θα καταρρεύσει".

Συμπλήρωσε δε πως " τα χρήματα του ελληνικού λαού για την κυβέρνηση της αριστεράς είναι ιερά και πρέπει να αποδίδονται σε αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK