Κοντονής: "Καμία ανοχή στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος"

Ο Σταύρος Κοντονής ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του και μίλησε για τους νέους "κανονισμούς λειτουργίας" στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Κοντονής: "Καμία ανοχή στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος"

Κατά την παράδοση-παραλαβή από τον Γιάννη Ανδριανό του χαρτοφυλακίου του αθλητισμού ο νέος υφυπουργός Σταύρος Κοντονής μίλησε για μέτωπο απέναντι στη βία, στα αναβολικά και στη διαφθορά. Μιλώντας την Πέμπτη στους υπαλλήλους της Γεν.Γραμματείας έκανε λόγο για μηδενική ανοχή απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

" Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη και αυτά τα χρήματα είναι ιερά. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία σε θέματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Και σας παρακαλώ σε αυτό που λέω να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί η Υπηρεσία μας έχει να κάνει με έργα, μελέτες, επιχορηγήσεις, και ξέρετε πολύ καλά ότι έχει ματώσει ο ελληνικός λαός από παρόμοια θέματα", ανέφερε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας τη θέση της νέας κυβέρνησης για " αξιοκρατία, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση".

Ο νέος επικεφαλής του αθλητισμού της χώρας υποστήριξε ότι η πρώτη εικόνα που έλαβε απ' όσους γνώρισε μέχρι εδώ ήταν εξαιρετική και ευχήθηκε ανάλογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τους διαβεβαίωσε δε, σε συνέχεια των εξαγγελιών του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι από τη μία αίρεται η διαθεσιμότητα που έφερε " διαίρεση και διχασμό" από την άλλη αποτελεί παρελθόν το " κομματικό κράτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK