Κωνσταντόπουλος: "Περήφανοι για το χαμόγελο των παιδιών"

Για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Μικροί ήρωες" μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Κωνσταντόπουλος: "Περήφανοι για το χαμόγελο των παιδιών"

Ο Διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Μικροί ήρωες" και το ντοκιμαντέρ με τίτλο: "Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν".

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την πρωτοβουλία με "Μικρούς ήρωες": "Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία. Αυτό φάνηκε από το χαμόγελο των παρευρισκόμενων, αλλά και των παιδιών, όταν τους ενημερώσαμε και το δείξαμε σε κάποια από αυτά. Και σίγουρα με την επίσκεψή τους στην Αθήνα, τ” αξιοθέατα που είδαν. Ένας απλός κόσμος θ΄ αναρωτιόταν τι τους έμεινε απ” όλα όσα είδαν, η απάντηση όμως δεν είναι εύκολη. Όταν τους ρώτησαν τι ξεχώρισαν κάποια παιδιά μας είπαν ότι πρώτη φορά είδαν ασανσέρ, ταξί ή φανάρι, πέρα από τα τετριμμένα για την Ακρόπολη και το Αττικό Ζωολογικό πάρκο. Η εμπειρία είναι μοναδική! Δουλέψαμε περισσότερους από τέσσερις μήνες για να την υλοποιήσουμε και θέλω να πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους εμάς αλλά και τους γονείς, τους δασκάλους, τους μαθητές των σχολείων που μας εμπιστεύτηκαν και μας έκαναν την τιμή να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα το οποίο θα είναι η αρχή".

Η Stoiximan.gr δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο: "Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν", για το οποίο άνθρωποί της είχαν μεταβεί σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, σε σχολεία που έχουν πολύ λίγα παιδιά. Μέσα από το ντοκιμαντέρ δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις τον δικό τους κόσμο. Για τον λόγο αυτό ο κ. Κωνσταντόπουλος ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του, από το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς και βλέποντας τα παιδιά να βρίσκονται καλεσμένα γνωρίζοντας έναν διαφορετικό κόσμο: "Η εμπειρία είναι μοναδική. Είναι μια ευχάριστη συγκίνηση βλέποντας αυτό το ντοκιμαντέρ. Άλλοι θα περίμεναν πως αυτά τα παιδιά είναι δυστυχισμένα. Κάθε άλλο, μπορώ να πω ότι τα ζήλεψα και θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν τέτοιες ξέγνοιαστες στιγμές στην καθημερινότητά τους. Είναι ευτυχισμένα, έχουν τα πάντα. Νομίζω το επόμενο βήμα είναι να πάμε τα δικά μας από τ” αστικά κέντρα και να τα πάμε σε αυτές τις περιοχές, ώστε να δουν πως ζουν αυτοί οι μικροί ήρωες".

Για τις επόμενες ενέργειες της Stoiximan.gr: "Αυτή η ενέργεια ήταν μόνο η αρχή. Άμεσα, στους επόμενους δύο μήνες θα πάμε στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν», στην ακριτική Ηπειρωτική Ελλάδα και στη συνέχεια θα περάσουμε στον τρίτο κύκλο με ακριτικά νησιά. Δεν θα μείνουμε μόνο εκεί! Sύντομα θα δώσουμε τη δυνατότητα για υποτροφίες σε αυτά τα παιδιά που θα προχωρήσουν, θα μπουν στο Πανεπιστήμιο, θα κάνουν μεταπτυχιακό και μακάρι κάποιο διδακτορικό. Η Stoiximan.gr θα είναι δίπλα τους να τα στηρίξει με κάθε τρόπο. Την Τετάρτη το ντοκιμαντέρ θ” ανέβει στην ιστοσελίδα www.iroes.gr, ενώ αύριο θ” ανακοινωθεί το πότε θα γίνει η πρώτη τηλεοπτική προβολή. Δεν θα μείνουμε μόνο εκεί, αφού στο κανάλι μας στο Youtube -και όχι μόνο- ο κόσμος θα μπορεί ν” απολαύσει το ντοκιμαντέρ, είτε ολόκληρο, είτε πεντάλεπτες ιστορίες από κάθε νησί και κάθε περιοχή που επισκεφτήκαμε".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK