Legion Run Athens 3.0: Ολοκαίνουργια εμπόδια, ατέλειωτη μουσική και περισσότερη διασκέδαση

Τον Οκτώβρη, το Legion Run επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβάζει τον πήχη με μια πιο έντονη διαδρομή η οποία περιλαμβάνει λιγότερο τρέξιμο και πάνω από 20 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματοπλέγματα.

Legion Run Athens 3.0: Ολοκαίνουργια εμπόδια, ατέλειωτη μουσική και περισσότερη διασκέδαση

Η τρίτη έκδοση αυτής της ομαδικής πρόκλησης θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στο The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια, και να μοιραστούν επικές στιγμές με τους φίλους, τους συναδέλφους ή την οικογένειά τους.

90% των εμποδίων έχουν αλλάξει. Οι λάτρεις των λασπωμένων διαδρομών στην Ελλάδα θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν μερικά από τα νέα εξαιρετικά εντυπωσιακά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των πιο κάτω και όχι μόνο:

• COLOSSUS 2.0 - αυτή τη σεζόν το θηρίο είναι λίγο πιο ψηλό και λίγο πιο απότομο από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ανεβείς πάνω (μια ημίκυκλη ράμπα 5 μέτρων) και μόνο ένας τρόπος για να κατεβείς (μια νεροτσουλήθρα 6 μέτρων που σε ρίχνει από ύψος δύο μέτρων σε μια λασπώδη λίμνη κρύου νερού).

• FENESTRA – τοίχοι με παράθυρα μέσα από τα οποία πρέπει να περάσει κάποιος.

• OCULUS - σχοινί πέντε μέτρων στην κορυφή του οποίου υπάρχει μια κάθετη σκάλα και μετά γλίστρημα κάτω κρατώντας πάνω σε ένα πόλο πυροσβέστη πέντε μέτρων που καταλήγει σε μια τάφρο γεμάτη με λάσπη και κρύο νερό.

• SALTARE - Ένα άλμα πρόκληση πάνω από ένα κενό 2 μέτρων.

Τα περισσότερα από τα υφιστάμενα εμπόδια έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Για να διατηρήσετε το ρυθμό μέχρι το τέρμα, φέτος θα υπάρχουν περισσότεροι μουσικοί σταθμοί κατά μήκος της διαδρομής, ο καθένας με το δικό του ύφος και ατμόσφαιρα.

Το Legion Run είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ενισχύει την ομαδικότητα και συναδελφικότητα. Οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους μια μοναδική εκδήλωση για να κτίσουν και βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και συγχρόνως να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Δωρεάν χώρος στάθμευσης και δωρεάν θεατές είναι μερικές από τις καινοτομίες του Legion Run 2016. Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους ή την οικογένειά τους για να τους στηρίξουν, να τους ακολουθήσουν κατά μήκος της διαδρομής και να τους βγάλουν χιλιάδες αστείες, όλο λάσπη φωτογραφίες από τη μονοήμερη περιπέτεια.

Η Ελλάδα είναι η τέταρτη στάση της περιοδείας του Legion Run. Η ομαδική αυτή πρόκληση επεκτείνεται σε νέες αγορές φτάνοντας όχι μόνο στη Δυτική Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Οι νέες τοποθεσίες που προστέθηκαν περιλαμβάνουν το Παρίσι, το Τελ Αβίβ και τη Μαλαισία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Legion Run σε νέες παλλόμενες αγορές. Φέτος, χιλιάδες νέοι άνθρωποι θα ενταχθούν στο Legion για να παίξουν στη λάσπη και κερδίσουν την εμπειρία μιας από τις πέντε κορυφαίες ημέρες στη ζωή τους μαζί με τους φίλους ή συναδέλφους τους. Η νέα σεζόν προσφέρει μια διαδρομή μέχρι πέντε χιλιόμετρα, με λιγότερο τρέξιμο, πιο συναρπαστικά εμπόδια και αξέχαστη μουσική”, δήλωσε η Miglena Slavova, Διευθύντρια Marketing του Legion Run.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Legion Run Athens ή επικοινωνήστε στο [email protected]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Δημιουργήθηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια στην Κύπρο. Το Legion Run είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία διαδρομής εμποδίων στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη. Σχεδόν 40 000 άνθρωποι έχουν ήδη ζήσει την πρόκληση σε εκδηλώσεις Legion Run και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK