"Μετράει απλά η συμμετοχή"

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Ντιν Καρνάζης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Σωτήρη Γεωργίου για τη συμμετοχή του στο Navarino Challenge.

"Μετράει απλά η συμμετοχή"

Για τη συμμετοχή του: « Είναι η τρίτη μου συμμετοχή στο Navarino Challenge και κάθε χρονιά η διοργάνωση γίνεται και πιο δημοφιλής. Είναι σημαντικό για μένα να τρέχω στην Ελλάδα την οποία αγαπώ, όπως και τους Έλληνες. Πάντα, αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία στην Ελλάδα την οποία την αισθάνομαι σαν πατρίδα μου, καθώς οι γονείς μου έχουν καταγωγή από εδώ. Στο Navarino Challenge δε μετράει η ηλικία ή η ικανότητα. Μετράει απλά η συμμετοχή».

Για τον αθλητικό τουρισμό: « Είναι κάτι πολύ δημοφιλές στην Αμερική και επιθυμία μου είναι να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα, η οποία είναι καλύτερος τόπος για να ενεργό τουρισμό, όπως είναι ο αθλητικός. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν την Ελλάδα και όταν ταξιδεύω, μεταφέρω το μήνυμα της Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Τους λέω να έρθουν στη χώρα μας και να την απολαύσουν. Να επενδύσουν τα χρήματά τους, διότι τα χρειαζόμαστε».

Για την προετοιμασία που χρειάζεταικάποιος για να γίνει υπερμαραθωνοδρόμος: « Στην Ελλάδα λέμε για την αρετή στο σώμα το πνεύμα και το μυαλό και όλα αυτά χρειάζονται».

Για την καλύτερη διαδρομή της καριέρας του: « Χωρίς αμφιβολία είναι στην Ελλάδα».

Για αν θα τρέξει στον αυθεντικό μαραθώνιο: « Αν βολεύουν οι ημερομηνίες τον Νοέμβριο ναι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK