Ο γύρος του θριάμβου σε… 11 χώρες

Τι κοινά μπορεί να έχουν έντεκα 11χρονά παιδιά, από 11 διαφορετικές χώρες του κόσμου; Πολλά! Όταν στη μέση μπαίνει η χαρά για το παιχνίδι, οι πολιτισμικές αποστάσεις μειώνονται και χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αθλητισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα σε ένα κοινό γήπεδο.

Ο γύρος του θριάμβου σε… 11 χώρες

Η ομάδα του διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Eleven Campaign έρχεται να… σκοράρει προωθώντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο τη διαπολιτισμική συνεργασία. Φιλανθρωπικές κι εκπαιδευτικές δράσεις, ένα πρωτότυπο φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και στέλνουν το μήνυμα της ενότητας στα πέρατα όλης της γης.

Είστε έτοιμοι για το καλύτερο παιχνίδι της ζωής σας;

Στις 31 Μαρτίου,1& 2 Απριλίου, το «The Mall Athens» φοράει τα… αθλητικά του και 11+1 ειδικά διαμορφωμένοι σταθμοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να «ενωθούν» συμμετέχοντας δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Κάθε σταθμός και μία χώρα με διαφορετική δραστηριότητα, που οδηγεί στον τελικό προορισμό, έκτασης 800 τ.μ, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004 αλλά και να διεκδικήσουν πολλά δώρα ανάμεσα στα οποία την μπάλα από τον τελικό του Super Cup του 2015 με τις υπογραφές των παικτών της νικήτριας, Μπαρτσελόνα!

Επειδή, όμως, όταν παίζεις… προσφέρεις, όσοι επισκέπτες συμμετέχουν στα παιχνίδια τόσο περισσότερα αγαθά θα προσφερθούν σε κοινωφελείς οργανισμούς. Συνεργαζόμενες εταιρίες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ” (www.desmos.org), θα φροντίσουν να κάνουν το… δικό μας παιχνίδι αιτία για χαμόγελο σε οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Εσύ;

Στο πλαίσιο του “UniteTheMall” την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 θα υπάρξουν (συν)ομιλίες όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων και οι Μιχάλης Κακιούζης, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Την εκδήλωση στηρίζουν έμπρακτα, μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας όπως είναι οι ΑΕΚ (ΠΑΕ & ΚΑΕ), ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, ΚΑΕ Πανιώνιος, ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ΑΣ Άρης (καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο), ενώ στο ραντεβού στο “The Mall Athens” το παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, ιδρύματα, σχολεία και ακαδημίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας του Αθλητισμού για Ανάπτυξη και Ειρήνη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ενώ χαίρει της υποστήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Peace & Sport, του UEFA Foundation for Children, της ΟΣΕΚΑ και της ΜΚΟ “Οργάνωση Γη”.

#UniteTHEMall

#JoinTheJourney

News 24/7

24MEDIA NETWORK