"Ο Stoiximan στο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος"

Ο διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Θοδωρή Φελάνη.

"Ο Stoiximan στο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος"

Γι α τον 11ο διεθνή μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος:

" Είναι μεγάλη χαρά για εμάς και τιμή για την Stoiximan, η έμπρακτη στήριξη του 11ου NN διεθνούς μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα μας και προσελκύουν όχι μόνο χιλιάδες επαγγελματίες αθλητές αλλά και πολλούς ερασιτέχνες, πολλούς ανθρώπους όπως λέμε της διπλανής πόρτας.

Οικογένειες, παιδιά, ανθρώπους κάθε ηλικίας. Εμείς στην Stoiximan υλοποιώντας το πλάνο μας για επένδυση στον αθλητισμό συμμετέχουμε στον μαραθώνιο ως μεγάλος χορηγός και ευθυγραμμιζόμαστε πλήρως με τον σκοπό και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης, προάγοντας παράλληλα το μήνυμα για υγιεινό τρόπο ζωής".

Για το αν θα συμμετάσχει η Stoiximan με την δική της ομάδα:

" Εκτός από τους χίλιους περίπου δρομείς που θα πλαισιώνουν την Stoiximan running team, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε στην ομάδα μας μερικούς αθλητές από αυτούς που έχουν ήδη προκριθεί στο δρόμο για το Ρίο και είναι μέλη της Stoiximan, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή που είναι και οι δύο τους οι μεγάλες μας ελπίδες για μετάλλια καθώς επίσης και το πιο πρόσφατο μέλος μας, η Ράνια Ρεμπούλη η οποία κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK