Οι 10 πιο σέξι διάσημες φίλαθλοι

Αν ένα από τα κορίτσια βρεθεί στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας, βάζουμε στοίχημα ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσεις δευτερόλεπτο από τον αγώνα. Λοιπόν;

Οι 10 πιο σέξι διάσημες φίλαθλοι

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα φώτα της δημοσιότητας σε έναν αγώνα δεν τα παίρνουν, οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά τα άτομα στην κερκίδα. Και όχι σε αυτό το κείμενο δεν θα αναφερθούμε στους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ούτε στα καλύτερα κορεό. Το θέμα μας είναι τα πιο ωραία διάσημα κορίτσια που παρακολουθούν σε σταθερή βάση κάποιο σπορ.

Τα φώτα στην κερκίδα παρακαλώ!

-Κάρι Άντεργουντ

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι, εκτός από γυναίκα του Μάικ Φίσερ, σταρ του NFL, είναι μία από τις φανατικότερες οπαδούς των "Dallas Cowboys", στων οποίων το γήπεδο δίνει σταθερά το παρών.

-Ελίζαμπεθ Μπανκς

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι φανατική οπαδός των "New England Patriots" στο NFL και των "Boston Red Sox" στο μπέιζμπολ.

-Κίρα Νάιτλι

Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται στον ρόλο της στο "Bent it like Beckham". Είναι οπαδός της Γουέστ Χαμ και όσο έμενε στην Καλιφόρνια ξυπνούσε στις έξι το πρωί για να πάει σε παμπ και να δει αγώνες της ομάδας της.

-Ελίζα Ντούσκου

Παρόλο που έβγαινε με τον Ρικ Φοξ των Μπόστον Σέλτικς, είναι οπαδός των Red Sox για των οποίων το γήπεδο έχει δηλώσει: "ότι κανένα άλλο γήπεδο στον κόσμο δεν έχει την ενέργειά του".

-Αλίσα Μιλάνο

Η Μιλάνο έχει εισιτήριο διαρκείας στους "Los Angeles Dodgers". Σε κάποια φάση διατηρούσε μπλογκ για το μπέιζμπολ, ενώ έχει γράψει βιβλίο με τον τίτλο: "Εξομολογήσεις μια φανατικής οπαδού του μπέιζμπολ".

-Τζέσικα Άλμπα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι φαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, πολύ πριν ο Στέφεν Κάρι και η παρέα του πάρουν το πρώτο τους δαχτυλίδι. Δεν μπορούμε παρά να της αναγνωρίσουμε την πίστη της στην ομάδα ακόμα και όταν αυτή δεν μεσουρανούσε.

-Άσλεϊ Τζαντ

Πολλοί Αμερικανοί celebrities αρχίζουν ξαφνικά να υποστηρίζουν ομάδες της Βοστώνης, της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες μόνο και μόνο για να μαζεύουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Η Τζαν δεν είναι μία από αυτούς, αφού υποστηρίζει σταθερά την ομάδα χόκεϊ τους Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

-Μαρίζα Μίλερ

Η Μίλερ έχει δηλώσει "οι 49ers ήταν ο σύνδεσμός μου με τον πατέρα μου. Παρακολουθούσαμε παιχνίδια τους την δεκαετία του '80. Ήταν μια καλή περίοδος να ερωτευτώ το NFL, αφού η ομάδα μου ήταν ασταμάτητη".

-Μαρία Μενούνος

Το δικό μας το κορίτσι είναι οπαδός των Μπόστον Σέλτικς και τον New England Patriots. Σε αγώνα των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής, επειδή δεν μπορούσε να βρίσκεται στο γήπεδο είχε στείλει βίντεο στην ομάδα που εξέφραζε την υποστήριξή της.

-Κέντρα Γουίλκισον

Αν και συνήθως υποστηρίζει την εκάστοτε ομάδα που παίζει ο σύζυγος της, Χανκ Μπάσκετ (σταρ του NFL), τρέφει μια σταθερή συμπάθεια στους San Diego Chargers.

Πηγή: therichest.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα κορίτσια στην κερκίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK