Παίκτης ράγκμπι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος

Στην αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος προέβη ένας παίκτης ράγκμπι, ο οποίος αναφέρθηκε δημόσια στη στιγμή που το ανακοίνωσε στην, πρώην, σύζυγό του.

Παίκτης ράγκμπι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Κίγκαν Χερστ, αρχηγός των Batley Bulldogs και πατέρας δύο παιδιών, διαπίστωσε στην ηλικία των 15 ετών ότι τον ελκύουν οι άνδρες, αλλά στην πορεία δεν δίστασε να παντρευτεί γυναίκα.

Εντούτοις, κάποια στιγμή ο 27χρονος αθλητής ράγκμπι ζήτησε από τη σύζυγό του να χωρίσουν και αναφερόμενος στο ζήτημα είπε στην " Sunday Mirror": "Η σύζυγός μου κατηγορούσε τον εαυτό της για το χωρισμό μας, ωστόσο εγώ ήξερα ότι δεν έχει κάνει κάτι λάθος.

Εγώ δεν μπορούσα να αντέξω μετά από ένα σημείο το γεγονός ότι δεν ήξερε τον πραγματικό λόγο που την άφησα. Με έτρωγε μέσα μου. Αρχικά, όταν της έκανα την αποκάλυψη, δεν είπε τίποτα. Της εξήγησα γιατί και πως ένιωσα. Ήταν πολύ συγκινητικό. Βάλαμε και οι δύο τα κλάματα.

Ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά για μένα ήταν μια περίεργη κατάσταση γιατί ένιωσα μεγάλη ανακούφιση".

Ο Κίγκαν Χερστ, ο οποίος έγινε ο πρώτος Βρετανός αθλητής ράγκμπι που παραδέχεται δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν έχει εξηγήσει στα δύο παιδιά του, ηλικίας επτά και δύο ετών, τον πραγματικό λόγο του χωρισμού με τη σύζυγό του.

Στον πρώτο αγώνα μετά από την αποκάλυψη, κόντρα στους Dewsbury, ο Χερστ φοβάται ότι θα γίνει αποδέκτης υποτιμητικών σχολίων ή πειραγμάτων, ωστόσο δηλώνει: "Είμαι άνετος μέσα μου, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK