Η έκθεση της Deloitte, ο έλεγχος Γιαννακόπουλου και οι εκλογές

Οι επαφές της τριμελούς "ομάδας Γιαννακόπουλου" με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο πλήρης οικονομικός φάκελος που θα δοθεί την Πέμπτη στη δημοσιότητα απ' τον Δημήτρη Μπαλτάκο και ο χρονικός ορίζοντας της αλλαγής στο διοικητικό σχήμα που προσδιορίζεται στα τέλη Απριλίου.

Η έκθεση της Deloitte, ο έλεγχος Γιαννακόπουλου και οι εκλογές

Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε μέσω της ξεκάθαρης δήλωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής (31/3) η άμεση εμπλοκή του στα κοινά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η απόλυτη στήριξη ενός νέου διοικητικού σχήματος, μπαίνουν σε σειρά πλέον (από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας) οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων του διοικητικού ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ (τριμελής επιτροπή) και της νυν διοίκησης.

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ζητήσει να δοθούν αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία του Ερασιτέχνη στην ομάδα εργασίας που έχει ήδη προετοιμάσει, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν απ' την Τετάρτη (5/4), καθώς τότε αναμένεται να παραδοθεί από τη Deloitte η έκθεση με τον πλήρη οικονομικό "φάκελο" του Ερασιτέχνη, το ύψος του χρέους (λέγεται πως είναι λίγο πάνω από 2 εκατ. ευρώ) και το πώς δημιουργήθηκε.

Την εν λόγω έκθεση μάλιστα σκοπεύει να την δώσει αναλυτικά στη δημοσιότητα την Πέμπτη (6/4) σε συνέντευξη Τύπου (και) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, ο οποίος επιστρέφει την Τρίτη (4/4) απ' το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά το χρονικό ορίζοντα της αλλαγής στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, εφόσον "τρέξουν" οι εξελίξεις, αυτός προσδιορίζεται περί τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Εφόσον η οικονομική έκθεση παραδοθεί στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ολοκληρωθεί ο έλεγχος της σε 7-10 μέρες, το καταστατικό του Ερασιτέχνη ορίζει πως απαιτούνται τουλάχιστον 15 μέρες για την προκήρυξη των εκλογών.

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως για να φτάσουμε στην επικείμενη αλλαγή, θα χρειαστούν μίνιμουμ 20-25 μέρες…

News 24/7

24MEDIA NETWORK