Μπαλτάκος: "Δεν υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο, ας μην ανησυχεί ο κύριος Γιαννακόπουλος"

Με γρατπή του δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Μπαλτάκος κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προχωρήσει κανονικά στην κίνησή αφού, όπως τόνισε, δεν υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς εκλογές.

Μπαλτάκος: "Δεν υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο, ας μην ανησυχεί ο κύριος Γιαννακόπουλος"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

O Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την προηγούμενη Πέμπτη χρησιμοποιώντας κάποιο νεφελώδες πρόσχημα, δήλωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Α.Ο.. Ουδείς έχει καταλάβει ποια είναι η αιτιολογία που επικαλείται από την στιγμή που εμείς ανταποκριθήκαμε σε όλα του τα αιτήματα με υπευθυνότητα και συνέπεια από την πρώτη στιγμή:

1.Παραδώσαμε το σύνολο των στοιχείων εμπροθέσμως,

2.Καλέσαμε τους εκπροσώπους του κ. Γιαννακόπουλου να έχουν καθημερινή παρουσία στα γραφεία του Α.Ο., ώστε να προβούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της περιόδου 2017-18,

3.Εξαιτίας νομικών κωλυμάτων σχετικά με τα μέλη προτείναμε να απευθυνθούμε από κοινού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ώστε να επιλυθεί τάχιστα και αυτό το ζήτημα, και

4.Ανακοινώσαμε από τις 3 Μαΐου, και εν συνεχεία προκηρύξαμε εκλογές για τις 27 Μαΐου ώστε να αναλάβει τον Σύλλογο.

Συνεπώς το αφήγημα ότι δεν του επιτρέπουμε να μπει σαφώς δεν ισχύει. Ποιος είναι τότε ο πραγματικός λόγος για την απόσυρση ενδιαφέροντος; Αφιέρωσα την τελευταία εβδομάδα προσπαθώντας να καταλάβω τι σημαίνει η φράση “χωρίς Μπαλτάκο αναλαμβάνω τα πάντα” από τη στιγμή που είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρακτικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από όσα έχουμε ήδη κάνει: Δηλαδή να προκηρύξουμε εκλογές για να αναλάβει.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η εξής: Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανησυχεί μην ξαφνικά, και κατά πλήρη αντίθεση του δημόσιου λόγου μας, όπως έχει εκφραστεί από τις 30 Μαρτίου, ημέρα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, κατέλθουμε ως υποψήφιοι στις εκλογές. Να μην ανησυχεί.

Επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από συνεχείς δημόσιες αντιπαραθέσεις και παλινδρομήσεις, ξεκαθαρίζω τα εξής:

Το παρόν Δ.Σ., δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει οποιαδήποτε πρόθεση να κατέλθει στις εκλογές. Αυτή ήταν η θέση μας από την αρχή. Μάλιστα η φράση "θα μπεί στον Ερασιτέχνη αλλά με τον δικό μου ρυθμό" η οποία αποδόθηκε σε εμένα φανερώνει την πρόθεση μου να αναλάβει τον Σύλλογο.

Σε 9 ημέρες ο Α.Ο. έχει ανοιχτές εκλογές. Καλούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχηματίσει και να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο των συνεργατών του για ανάληψη της διοίκησης του Α.Ο. προκειμένου να υλοποιήσει όσα δημοσίως δεσμεύτηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει πια καμμία δικαιολογία.

Με αυτά τα απολύτως διαφανή δεδομένα, υπογραμμίζω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψω, εφεξής, σε κανέναν να εμφανίζει ψευδώς και παραπλανητικά ότι εγώ προσωπικά ή και το Δ.Σ. ευρύτερα, δήθεν, εμποδίζουμε την εισροή πακτωλού χρημάτων στον Σύλλογο εκ μέρους του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για εκείνον από τις 30 Μαρτίου.

Υ.Γ.: Εντός 10 μηνών κρατήσαμε τον Σύλλογο όρθιο παρόλο τον οικονομικό στραγγαλισμό της Κ.Α.Ε., φέρνουμε συμφωνία για το Γουδή και, όπως ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ομολόγησε στην γραπτή του δήλωση, τον οδήγησα να ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη. Ικανοί λόγοι για να έχουμε το κεφάλι ψηλά.

Πέραν αυτών, δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ βήμα πίσω σε παιδιάστικες επιθέσεις που σπιλώνουν το όνομα όποιου τις κάνει."

News 24/7

24MEDIA NETWORK