Ο Γιαννακόπουλος ψάχνει τον Μπαλτάκο!

Αποφασισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προτού κατευθυνθεί στο Αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση στον Δημήτρη Μπαλτάκο όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε απροειδοποίητα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση! Πόσο έκατσε εκεί, ποιους βρήκε, τι έλεγε.

Ο Γιαννακόπουλος ψάχνει τον Μπαλτάκο!

Χοντραίνει με... άγνωστη κατάληξη η κόντρα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του δεύτερου, που κάνει λόγο για προσφορά που του έγινε να παραμείνει σε ηγετικό πόστο με αντάλλαγμα να μην προχωρήσει το γηπεδικό, ήρθε η οργισμένη απάντηση του Δημήτρη που ακολουθήθηκε από πρόθεση για μήνυση!

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, παραλίγο να έχουμε... εκρηκτικό τετ-α-τετ των δυο ανδρών στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην Λεωφόρο Μεσογείων ψάχνοντας τον Δημήτρη Μπαλτάκο και παρέμεινε στο χώρο για περίπου ένα τέταρτο!

Εκεί ζητούσε επίμονα να τον συναντήσει, όμως εμφανίστηκαν μόνο κάποιοι υπάλληλοι του Ερασιτέχνη που δεν γνώριζαν που βρισκόταν ο πρόεδρος. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια στη συγκεκριμένη κόντρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK