Σαββίδης: "Ο καημένος ο Κύζας έχει ακούσει πολλά"

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο για σύστημα που με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ για τη διαιτησία του Κύζα στη ρεβάνς με τους "πράσινους" Τούμπα τόνισε πως υπάρχουν ακόμα υστερίες και... δάκρυα!

Σαββίδης: "Ο καημένος ο Κύζας έχει ακούσει πολλά"

Ο διαιτητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ μίλησε μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο "παλατάκι", όπου έδωσε το "παρών", αφήνοντας αιχμές κατά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου!

"Ο καημένος ο διαιτητής, καημένος γιατί στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκαναν λάθος και σε εμάς, ακόμα υπάρχουν υστερίες και δάκρυα στην Αθήνα λες και δεν είχαμε δει πώς έκαναν λάθη στο παρελθόν ή και σήμερα. Πολύ ψύχραιμα πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτό", είπε μεταξύ άλλων για τη διαιτησία στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Για τα δικαστικά και τους δυο "αιώνιους", είπε: " Δυστυχώς αναγκάζομαι να μιλάω για τα δικαστικά, μερικές φορές μου φαίνεται αστείο και αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτούς, ενενήντα χρόνια δούλευε το σύστημα στα συμφέροντα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Έχει τόσο βαθιές ρίζες που σήμερα δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάποιες ενέργειες και αυτό είναι αστείο".

Τέλος για το κύπελλο Ελλάδας, δήλωσε στην NOVA: "Το τι θέλω το Σάββατο το έχω εκφράσει. Θέλουμε την κούπα, αυτό σκέφτομαι, πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά είναι θέμα και ψυχολογίας και τύχης. Σήμερα είδαμε ότι ψυχολογικά ήμασταν πεσμένοι, κάναμε πολλά λάθη εκεί που δεν έπρεπε αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK