Ο Μπόλτ αφού την απάτησε με...το μισό Ρίο,τώρα την νυμφεύεται!!

Μπορεί ο Γιουσέιν Μπολτ να ήταν άτακτος κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όμως η σύντροφός του τον συγχώρεσε και τώρα παντρεύονται!

Ο Μπόλτ αφού την απάτησε με...το μισό Ρίο,τώρα την νυμφεύεται!!

Από τις ιστορίες σχέσεων που έχουν happy end είναι τελικά αυτή του Γιουσέιν Μπολτ και της καλής του, Κάσι Μπένετ. Ο Τζαμαϊκανός κατάφερε να αναστατώσει το διαδίκτυο όταν αποκαλύφθηκε ότι πέρασε μια καυτή νύχτα με 20χρονη Βραζιλιάνα στο Ρίο.

Και λίγες ημέρες αργότερα ήρθαν στην επιφάνεια άλλες... σεξουαλικές ατασθαλίες του, όταν έκανε ξέφρενο clubbing στο Λονδίνο καταλήγοντας στις πέντε τα ξημερώματα στην σουίτα του ξενοδοχείου του συνοδευόμενος από 5 αιθέριες υπάρξεις!

Λεπτομέρειες: 1η) Όλες κρατούσαν στο χέρι από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που προηγουμένως τους είχε χαρίσει ο Τζαμαικανός

2η) Όλες ήταν του ίδιου στυλ (με καμπύλες) μοιάζοντας πολύ με την...γυναίκα της ζωής του Κάσι Μπένετ.

Από την στιγμή λοιπόν που ο θόρυβος για τα "τσιλιμπουρδίσματα" του Μπόλτ κόπασε, ο τρις Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο ετοιμάζεται να παντρευτεί. Και όχι... όποια και όποια αλλά αυτή που έχει την έγκριση και της αγαπημένης του μητέρας (κοινώς... μαμάκιας ο Γιουσέιν).

Έκανε πρόταση γάμου στη σταθερή σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα νησιά Μπόρα-Μπόρα και όπως ενημέρωσε μέσω instagram εισέπραξε το πολυπόθητο ναι από την πληθωρική Κάσι Μπένετ. Οπότε θα τον δούμε και γαμπρό σύντομα τον Μπολτ!

Απολαύστε την μέλλουσα κυρία Μπολτ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτό είναι το τρίτο κορίτσι του Μπολτ!
Η Βραζιλιάνα που ξεμυάλισε τον Μπολτ μίλησε για τις επίμαχες φωτογραφίες
ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!
Η Βραζιλιάνα αποκάλυψε τις επιδόσεις του Μπολτ στο σεξ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK