Παρμάκης και Τσεκίνη οι μεγάλοι νικητές στον Stoiximan.gr Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Ο Μιχάλης Παρμάκης και η Σόνια Τσεκίνη ήταν οι μεγάλοι νικητές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". Τεράστια συμμετοχή από κόσμο όλων των ηλικιών στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Παρμάκης και Τσεκίνη οι μεγάλοι νικητές στον Stoiximan.gr Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

O Mιχάλης Παρμάκης και η Σόνια Τσεκίνη ήταν οι μεγάλοι νικητές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". Ο Παρμάκης τερμάτισε σε χρόνο 2:28:16, πίσω του βρέθηκε ο Κυριάκος Συμηριώτης με χρόνο 2:30:21, ενώ τρίτος ήρθε ο Ιλίρ Κελετζί από την Αλβανία με χρόνο 2:35:14. Στις γυναίκες, 1η αναδείχθηκε η Σόνια Τσεκίνη με χρόνο 2:47:05, 2η η Μαρίγια Βράγιτς με χρόνο 2:50:57 και 3η η Στεφανία Λεοντιάδη με 2:58:44.

Οι νικητές στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ

Εξάλλου, πολύ ζεστό χειροκρότημα από τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που παρακολούθησαν τη διαδρομή τους εισέπραξαν όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10 χιλιομέτρων.

Σημείο εκκίνησης του αγωνίσματος ήταν ο Δήμος Αμπελοκήπων στη συμπρωτεύουσα και τερματισμός το άγαλμα του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" στην παραλιακή της πόλης. Στους άνδρες πρώτος το νήμα έκοψε ο Κώστας Γκελαούζος, με χρόνο 31.09 και στις γυναίκες η Αναστασία Καρακατσάνη, με χρόνο 34.52.

ΑΝΔΡΕΣ

ΘΕΣΗ ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ

1ος Κώστας Γκελαούζος 31.09

2ος Ιάσονας Ιωαννιδης 31.45

3oς Θόδωρος Αναγνώστου 33.12

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΘΕΣΗ ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ

1η Αναστασία Καρακατσάνη 34.52

2η Ειρήνη Μιχαλά 37.16

3η Βασιλική Καραγεωργάκη 37.45

Περισσότεροι από 21.000 εγγεγραμμένοι δρομείς βρέθηκαν στην εκκίνηση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, αφού οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν λίγο πριν το κλείσιμο του Κέντρου Εγγραφών. Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον "ΜΕΑΣ Τρίτων", τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK