Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ. Κοντονής: "Διαπλοκή τέλος στον αθλητισμό"

Με ευρύτατη πλειοψηφία επί της αρχής ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή το νομοσχέδιο για το αντιντόπιγνκ.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ. Κοντονής: "Διαπλοκή τέλος στον αθλητισμό"

Υπέρ του νόμου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ενωση Κεντρώων, ενώ παρών δήλωσαν Ν.Δ. Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επίσης απόψε στα άρθρα στις τροπολογίες και το σύνολό του.

Ο Σταύρος Κοντονής κατά την τελευταία τοποθέτησή του τόνισε: "Είμαστε υπερήφανοι για το νομοσχέδιο αυτό και την εναρμόνιση με τον κανονισμό της WADA. Αντιμετωπίζουμε το ντόπινγκ ως ζήτημα αρχής. Είναι θέμα υγείας των αθλητών και αξιοπιστίας των αγώνων και των μεταλλίων.

Πλέον τίθενται όλοι προ των ευθυνών τους. Δώσαμε λύση σε ένα πρόβλημα της τοξοβολίας μετά από 23 χρόνια. Θα ενισχύσουμε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ο νόμος εφαρμόζεται πλέον προς όλους το ίδιο. Τελειώνει η διαπλοκή στον αθλητισμό".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα